- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZirK
csendes tag
válasz
Csiborbogár #3137 üzenetére
Nemtudom,lehet.Kípróbálom,hogy autoról átrakom másra.
-
ZirK
csendes tag
-
ZirK
csendes tag
Hát én már semmiben nem vagyok biztos.Kérdezgettem ismerősöket és mindenki mást mondott de azt mindenki mondta hogy nagyon sok az az 1000fsb de hát ezt írja az Ai Booster-ami az alaplapi cd-n volt.Nem értem mért adnának valami másnak ugyanígy FSB-rövidítést.
-
ZirK
csendes tag
jó de én ezt nem értem.Mért kell 400 ra raknom amikor elvileg 500on is megy és én azt akarom.
Légyszives magyarazd meg,mert hülye vaok hozzá:..
Köszi -
ZirK
csendes tag
Hali!Nah leírom.
CAS#LATENCY(TCL) 3
Min RAS# activetime(TRAS) 8T
RAS# to CAS# delay(TRCD) 4T
ROW Precharge(TRP) 4T
Row Cycltime vagy mi.. 16T
Row Refres cyc time (TRWT) 18T
Read to Write Time 6T
Write recovery time 2T
1T/2T memory timing 2T
Elvileg ezeket kellene hogy 500on menyjen,de nem akarja... -
ZirK
csendes tag
Helló!Segítséget szeretnék kérni.Van nekem egy Asus A8N SLI-DELUXE alaplapom amibe beletettem egy AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+ -t,és most vettem hozzá egy ilyen A-data vitesta RAMot 2x1gb.Arra lennék kíváncsi hogyan tudnám tényleg 500ra tolni?mert nekem 400nál magasabbra nem megy.Hiába állítgaatom,bár nem értek hozzá csak kicsit,de szerintem én jól állítgattam a biosban a dolgokat.Lehetséges hogy a processor gyenge ahhoz hogy 500on menjenek a RAMok? Valaki segítsen!
Köszönet előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest