- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
megint erre tévedtem
mint kiderült, a csapnivaló tuningeredményem elsődleges oka nem a 4 modul, hanem a sata vezérlő volt, ami 235-237-nél összecsinálta magát és folyamatosan fagyasztotta a windózt (még jó hogy nem lett adatvesztés). módosított sata felállással simán elértem a 250es fsb-t 2,75V by spd-n, felette nem teszteltem az a-datákat.
sajnos meg kellett válnom ezektől a frankó ramoktól, de mindenkinek csak ajánlani tudom. (most corsair xms dolgozik nálam, 2x264mhz eddig a csúcs)
további jó napokat, én valszeg átköltöztem a Corsair topicba -
DeltaPower
addikt
eladóvá válhat [link]
-
DeltaPower
addikt
nemhogy a 250es határt, még 240et se. 235 körül tudtam stabilizálni
166ról indítva szintén nem jutok semmire. (mod) feszelés se hatja meg a ramokat, azóta egészen 2,9 voltig próbálkoztam.
most ha minden igaz nekem is csere lesz 2x1 gigára, meglátjuk azzal mire megyek. proc előző tulajnál aszem 2800ig ment fesz emelés nélkül, tehát valszeg nem az a korlát. -
DeltaPower
addikt
up, senki?
-
DeltaPower
addikt
télleg elég inaktív a totyik, de azért kérdezek.
500-as Vitesta ramok K8N platinumban 3-4-4-8 2T 2,8V mellett 500on nem orthos stabil, adjak neki még feszt? olyan lehetséges hogy túl lazára vettem az időzítést? thx a helpet -
DeltaPower
addikt
válasz
zolynet #3323 üzenetére
dettó ugyanígy jártam én is. előző tulajnál gond nélkül ment NF7-ben 500at, nálam A7N8X-E-ben 460-480-ig tudtam hajtani. mivel az én procim nem bírja el a 250 fsb-t, ez a lehetőség nem játszik. FSB-t felszorozva szintén nem bootol. próbáltam én is csodás 10/5/5/3 1T/2T időzítést, eredmény nélkül. próbáltam moddolt bios, szintén semmi.
mindenesetre holnap kapok 1 giga Geil Value ramot, kiderül h a csipszet nem bírja, vagy csak a Vitestákat nem szereti. -
DeltaPower
addikt
nforce2-es lapban sikerült valakinek 500on hajtani?
-
DeltaPower
addikt
üdv! ha valakinek sikerülne beüzemelni ilyen ramot a7n8x szériás lapban 500mhz-en vagy felette, dobjon egy privit a módszerrel, mert én nem jártam túl sok sikerrel... kösz, DP
-
DeltaPower
addikt
hááát, piros nyákos, piros bordás vitesta pc4000es ramok... gyári állapotban vettem, semmi nyoma buherálásnak. ha jól láttam neten, a mostani kiadás már zöld nyákos, szal lehet nem egy mai darab...
azért kipróbálom nforce3-as lapban is, most hirtelen máshoz nem tudok hozzájutni.
remélem nem antituning a cucc -
DeltaPower
addikt
nah, nagyteszt megvolt... ez alapján úgy tűnik, hogy ezek a ramok csak az fsb-vel szinkronban hajlandók menni, 400fsb*120%on-már döglenek, még ha iszonyat szar (3-6-6-10) időzítéssel is hajtom.
333-as fsb-nél 133%-on még mennek, szal kb. 450nél lehet a vége.
feszültséget hiába növelem, úgy tűnik ezzel a csipszttel ennyit tud. -
DeltaPower
addikt
Sziasztok!
A-data 500-as ramok vannak a gépben, ennek ellenére 450 fölé se hajlandó menni, el se indul a gép... a ramok gyári adatai alapján:
500mhz 8-4-4-3T,
400mhz 7-3-3-2,5T
2,7 volt feszkón. nálam ehhez képest:
400mhz 2,6V 8-4-4-3T stabil
400mhz 2,6V 7-4-4-3T instabil, 7-4-4-2,5T instabil, sőt 2,7V-on is!!!
500mhz 2,6V 8-4-4-3T nem indul, 2,7V nem indul
500mhz 2,6V 9-4-4-3T nem indul, 2,7V nem indul
480mhz 2,7V 8-4-4-3T nem indul, 2,6V-on se
446mhz 8-4-4-3T 2,7V stabil, ez a legtöbb amit ki tudtam taposni belőle
most konkrétan: mexoptam a ramokkal, vagy egyszerűen ebben a lapban, ilyen proci mellett ezt tudja? konfig az aláírásomban.
kösz a helpet: DP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Revolut
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest