- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Én nem szoktam állítgatni a gépet letöltés és játék között
Ha csak tuning erejéig stabil egy beállítás akkor az nem full ... tudjon vele menni hetekig! Attől függetlenül, hogy nincs értelme ...
Mellesleg ha By SPD beállítjuk az SR-t akkor átállítja az időzítéseket ... viszont ha Manual-ra tesszük akkor nem (Bár a feszkót igen)
Szóval 2-5-2-3 (Megint elfelejtettem a sorrendet ...) mellett már vígan megy az F1, hiba nélkül ... sajna a végét nem tudtam letesztelni egyenlőre, ugyanis közben elmentünk tápolni, most pedig már nem tudom)
Badb0y, nézted memtest-el? Hibázott? Mert nekem szépen ment az F1 BY SPD-n, még 225-ön is ... aztán egyszerre ment a TV + elindítottam valami komolyabb stuffot és már dobta is a kék képernyőt!
Most meg megy mint a kisangyal ...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 ram kit - INGYEN POSTA!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest