- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
Helm
csendes tag
Üdv,
segítség kellene, mert nincs már ötletem. Egy ismerősöm Gigabyte 9800 gtx+ kártyája lenne a téma. Ez
Xp-t használt, napokban elhatározta, hogy Win7-re áttér, megkért segítsek. Valahogy nem akarta feltenni, vagyis feltelepítette, de a végén mindig fekete képernyő. Feltettük a win7-et az én Ati kártyámmal. Tökéletesen működött, betettük az ő gtx-jét, win7 felismerte egyből, telepítette drivereket, mondom faja, restart, megint fekete lett képernyő, betöltő screen se volt.
Következő próba, frissítettük a kártyája biosát, szedtünk le új win7-es drivert kártyájához, feldobtuk megint ati kártyámmal a win7-et, be az övé, most nem hagytuk win7-nek, hogy újrainduljon, megpróbáltuk feltenni új drivert, de nem engedte, mert még nem indult újra a rendszer a win7 beépített driverével. Újraindulás után meglepő, megint fekete halál.
Na innen türelmet és ötletet is elvesztettem. Ha van ötlete valakinek, kérem segítsen.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest