- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Alex_IS
csendes tag
Próbálkozz másik driverrrel, ha még mindig ''töri'' a képet, akkor próbáld meg másik gépben. Magyarul tudd meg hogy egyátalán a videókártya-e a hibás! Ha tényleg az a bűnös, akkor jöhet a garancia!
-
Alex_IS
csendes tag
A Hőmérsékletre nagyon jó! 350-ig mertem húzni, meg a ramot 315-ig. Itt még elindultak a játékok. (Lehet mehetne tovább is!) Kérdés: az abit nf7-s-en lehet húzni az agp port-ot. Ezzel mit lehet kezdeni? És meddig lehet nyomni?
-
Alex_IS
csendes tag
Szevasztok! Jelenleg 300/300 Mhz-n megy a kártya. 3dmark2001 se: 12600 pötty.
A RivaTuner nem jött be:( (Vagy csak én vagyok láma hozzá!) Egyébként a mostani állapottal meg vagyok elégedve. Ja A ramos 3.1-esek! -
Alex_IS
csendes tag
Jolvan. Na mára ennyi. Aztán holnap jövök, és mondom mennyi füst jött ki belőle! :DD meg hozok teszteredményeket is! Bye all!
-
Alex_IS
csendes tag
Már csak azt nem értem, hogy miért raktak bele ilyen lassú ramot? Vagy itt is érvényes az, hogy a VPU egy sebességen menjen a rammal és akkor a leggyorsabb? (Magyarul: szinkronban)
-
Alex_IS
csendes tag
Gratula! Jó neked :) Sokan ajánlották ezt a riva tuner progit! Gondolom jó is. Vagy nem? Mennyire merjem ezt használni?
-
Alex_IS
csendes tag
Ok! Most dolgozok, de ha hazamegyek megnézem! Mikor a jó? (Gondolom, ha ez az érték mennél kissebb)
-
Alex_IS
csendes tag
A ház az jó szellőzésű, úgyhogy megpróbálom a dolgot! Egyébként: http://www.sapphiretech.com/vga/9500.asp <-- Itt a képen L alakúak a ramchpiek, amik samsungbol vannak :), de azt hogy mekkora az elérése? Azt nem tudom! De holnapra megnézem neked! Az NF7-S v2.0-ban jól megy! 2500+-os bartonnal. Ezzel a kártyával rendesen megtáltosodtak a játékok!
-
Alex_IS
csendes tag
Aha. :)
Kösz mindent! -
Alex_IS
csendes tag
http://www.chip.de/artikel/c_artikelunterseite_9529712.html <-- Itt van a 2. kép! Na az én kártyám úgy néz ki, csak nem Gigabyte Maya II. Köszi a linket! Sokat segítettél! :)
-
Alex_IS
csendes tag
Elismerésem Fiúk! Ez gyors volt! :C Kösz mindent! Még annyit kérnék, hogy ha valamejikőtöknek ilyen kártyája. akkor küldjön már róla néhány adatot! (Most ilyenre gondolok, hogy VPU/ram sebesség) Nekem most az ati Omega driver 275/270-et ír rá! Normális ez az érték? Hoppá! Jut eszembe! Felraktam az omega drivercsomagot, 9500 hacked módban, és a kártya elkezde törni a képet. Ez vajon miért lehetett? Egyátalán jó ez az Omega driver?
-
Alex_IS
csendes tag
Sziasztok! Épp tegnap vettem egy Sapphire Ati Radeon 9500-öst (hangsúlyozom: NEM PRO-t!!!!). Ma meg rátaláltam erre a forumra (amiből eddig igen sokat megtudtam!!!!). Na szóval, az a nagy helyzet, hogy nekem nem L alakban vannak rajta a samsung ramchipek :(, mit lehet ilyenkor tenni? Segítséget előre is köszi!:F
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest