Aktív témák
-
zetecR
addikt
Nem az a lényeg, hogy ''még elinduljanak a játékok'', hanem, hogy órákon keresztül is hibátlan legyen a kép.
Ettől függetlneül szerintem ezek teljesen ''átlagos'' értékek, saját hűtővel nekem is 350x300-at ment a hackelt 9500-ös, bár 3.6-os ramok vannak rajta.
Zalmannal passzívan 360-ig felmegy a core, hűtve 380-an is jó, csak kicsi venti volt kéznél. A memóriát picit feljebb még tudom vinni, 305-ön még szép, de olyan nagy jeletősége 1-2 plusz MHz-nek úgy sincs. Ahogy nézegettem, forrasztgatással elég drasztikus fesz emelés mellett megy +5-5 MHz-et, annyit nem ér az egész.
Majd ha kevés lesz a kártya, eladom és jöhet az aktuális Best Buy :). -
Macccy
senior tag
:( Neeem kell szinkronban hajtani őket! A RAM -ok meg szerintem nem számítanak lassúnak, ha engem kérdezel! 3.3 vagy 3.0 ns az nagyon is jónak számít! Efölött már a 9800 -ak (és egyes 9700pro-k) lehetnek csak, azok meg csillagászati áron vannak! Jégbehűtve ;] amúgy ezeket a ramokat is meglehet kínálni kicsit magasabb órajellel, de az már más tészta ....................
-
Macccy
senior tag
Riva Tuner eddig a legjobb sztem. Előte Rage 3D -vel nyomtam, de az elvette a frissítés állítást a TV-Out -tól és lebasztam a gépről! ................................:(( Mennyire merjed??? Hát próbálgatva kell felnyomatni!
Először VPU + 10-15 MHz, utánna Mem + 10 MHz ...... esígytovább! Ha hibát látsz ne szarj be! Vedd vissza az uccsónak módosítottat 10 MHz -vel (ez biztos a memória lesz) . Ennyi! -
Stitch
őstag
Persze, azt kaptad a pénzedért, amit kapnod kellett, csak egy kis pluszról maradtál le. Nem rossz kártya a 9500np, ennek is lehet húzni a frek értékeit, a gpu ugyanaz, szvsz egy jó szellőzésű házban 350-ig menni fog simán, a ramok meg, ja, azt nemtom milyen ramok vannak kártyádon?! Mennyi az elérési idejük?
-
Hát egyrészt [L]http://content.ad-flow.com/111/33/152.gif[/L].
(Bocs, ezt ki kellett próbálnom...)
Másrészt ha a +4 pipeline hibátlan, még lehet 9500PRO kártyád belőle, ami szintén nem rossz kis zsuga. Tehát próbáld meg bekapcsolni őket a fentiek szerint, és nézd meg tesztprogramokkal és játékokkal, hibátlan-e a GPU működése. Ha igen, nyertél egy jó kareszt.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest