Aktív témák
-
Macccy
senior tag
:( Neeem kell szinkronban hajtani őket! A RAM -ok meg szerintem nem számítanak lassúnak, ha engem kérdezel! 3.3 vagy 3.0 ns az nagyon is jónak számít! Efölött már a 9800 -ak (és egyes 9700pro-k) lehetnek csak, azok meg csillagászati áron vannak! Jégbehűtve ;] amúgy ezeket a ramokat is meglehet kínálni kicsit magasabb órajellel, de az már más tészta ....................
-
Macccy
senior tag
Riva Tuner eddig a legjobb sztem. Előte Rage 3D -vel nyomtam, de az elvette a frissítés állítást a TV-Out -tól és lebasztam a gépről! ................................:(( Mennyire merjed??? Hát próbálgatva kell felnyomatni!
Először VPU + 10-15 MHz, utánna Mem + 10 MHz ...... esígytovább! Ha hibát látsz ne szarj be! Vedd vissza az uccsónak módosítottat 10 MHz -vel (ez biztos a memória lesz) . Ennyi!
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest