-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz chatran #25996 üzenetére
Szia, nálam a 8.0.0 van fent a GG-ből. A füles pedig múlt péntek óta hibátlan.
Igaz nem nagyon használom a virtuál 7.1-et, de most kipróbáltam. Nálam megy.
Win10-ben a lejátszához a Arctis 5 Game van kiválasztva. Nálad?Én is Cloud 1-ről váltottam. Szerintem szebb a hangja az Arctis 5-nek. Játékokban is halkítanom kellett a Cloud 1-hez képest. A tekerő egyszer átvert, véletlenül egyik irányba eltekertem, és nem értettem miért halkabb a TS, azóta nem piszkálom.
Ja és nem előlepi USB-be van bedugva, hanem alaplapiba hátra!Anyaghasználat: fejpánt jó mönőségű műanyag. Hangszórók külső burkolata keltheti egyeseknél az olcsó műanyag hatást, de nem így van. Ez a matt felületű műanyag sztem igen is jó. Sajna a fejemre picit nagy, így az állítható fejpánt hevedert, vagy nemtom minek hívják a max-ra kellett állítanom, és még így is picit nagy, de meg fogom oldani tépőzáras megoldással.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
válasz apholyon #25937 üzenetére
Tökélete beszámoló!
Én is ezt a típust néztem, én is a mikrofon miatt néztem furán erre a termékre. Ennek ellenére azt javaslom ne told vissza a mikit minden egyes használat után! Szvsz ezzel simán kiküszöbölheted a kábeltörést!Gari!? Van tapasztalatod hogy megy náluk az RMA?
Saját költségen visszaküldöd és elbírálás után kapsz promo kódot, amit egy másik termék vásárlása közbe ntudsz használnu, de nyilván csak náluk todod ezt megtenni.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
válasz CsabaSteel #25931 üzenetére
Te is ilyet használsz? Meg vagy vele elégedve?
-
boogie84
veterán
válasz apholyon #25908 üzenetére
Ma 130€ az Arctis 5.
25-én tényleg 90€ volt??Elnéztem a másik topikot...
Jelenleg Hyperx Cloud Pro-t használok. Elkezdtek a műbőr felületek lehámlani, konkrétan a fejemnél és a füleim körül fekete darabkák hullanak... Újat keresek helyette.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék, zenehallgatás
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
40k
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes
(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
circumaural
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos
(6) Milyen hangzást vársz?
Stereo
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack / USB
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
NincsAz általam kinézett típus a SteelSeries Arctis 5.
Egyik kitétel a választás során az, hogy műbőr anyaghasználat kizárt! Fülpárna plüss, fejfedő támasz szövet, mint Arctis 5 esetében!Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest