- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz chatran #25996 üzenetére
Szia, nálam a 8.0.0 van fent a GG-ből. A füles pedig múlt péntek óta hibátlan.
Igaz nem nagyon használom a virtuál 7.1-et, de most kipróbáltam. Nálam megy.
Win10-ben a lejátszához a Arctis 5 Game van kiválasztva. Nálad?Én is Cloud 1-ről váltottam. Szerintem szebb a hangja az Arctis 5-nek. Játékokban is halkítanom kellett a Cloud 1-hez képest. A tekerő egyszer átvert, véletlenül egyik irányba eltekertem, és nem értettem miért halkabb a TS, azóta nem piszkálom.
Ja és nem előlepi USB-be van bedugva, hanem alaplapiba hátra!Anyaghasználat: fejpánt jó mönőségű műanyag. Hangszórók külső burkolata keltheti egyeseknél az olcsó műanyag hatást, de nem így van. Ez a matt felületű műanyag sztem igen is jó. Sajna a fejemre picit nagy, így az állítható fejpánt hevedert, vagy nemtom minek hívják a max-ra kellett állítanom, és még így is picit nagy, de meg fogom oldani tépőzáras megoldással.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
- ACER Aspire E15
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest