- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz kalozhun100 #12208 üzenetére
írtam..elvileg a progit indítva az írja ki annak a képét raktam ki.
fogalmam sincs mi a gond nálad, de ötletem van
1. indísd a progit rendszergazdaként.
vagy
2. kapcsold ki tűzfalat, viruskergetőt és úgy indísd elegyelőre ennyi.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz kalozhun100 #12188 üzenetére
Lehet, hogy azért, mert már azzal az fw-vel vetted amit ráraknál...de a proginak akkor is működnie kellene ami ki írja az fw verziót ami képet beraktam.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz kalozhun100 #12185 üzenetére
a letöltött fw-ben lévő progi írja ki.
mindjárt megnézem az enyémen.u.i. ki kell jelölni elsődleges lejátszóeszköznek, ha nem annak van.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz kalozhun100 #12183 üzenetére
Az nem elég. Telepísd az op.rendszerednek megfelelő drivert először! Addig nem tudja, hogy van ilyen kártyád és legyen az USB bedugva a hangkártya.
Majd ki írja a verzió számot és ha nem egyezik meg (régebbi) mint a honlapon lévő csak akkor frissíts.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz kalozhun100 #12176 üzenetére
Telepítsétek fel rá az fw javítást, ha régebbi verziós mint ami a honlapon van. Mikrofon miatt kelleni fog!
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz kaszaf #10641 üzenetére
Semmit sem jelent.
2013 december elején vettem és régebbi fw volt rajta mint a honlapi.
Miután felraktam már jó volt a mikrofon része.Added Features and Enhancements:
Increases the microphone gain for clearer voice pickup.Egyébként ha az fw nem megy fel valamiért, be kell kapcsolni a mikrofont lehet off-ba van.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz zümzümm #10422 üzenetére
igen.
keresd vissza dec. elejére a topicban..mindent végig játszottam még ezt is. De az ár miatt amúgy sem éri meg mert a sigma amig volt kapható 14-15K!! volt az ára. náluk már akkor ennyiért volt...
18-19K volt a rage ára akkor és ez olyan ár amit egy sigma nem éri meg.
+ szlovák bolt én kérdeztem őket "nincs nagykerbe" volt a válaszuk..de nem csak nekik egy másiknak is szintén szlovák 14,5K lett volna.."nem tudjuk beszerezni, mert leálltak a gyártásával, kifutott modell lett"
hívd fel nyugodtan őket van e nekik vagy csak szórakoznak..
viszont ha van is a garanciáztatással gondod lehetnek velük, mert voltak gondok..asus echelon is jobb árban volt mint ez a 220-as féle sigma.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Zsírkrétamen #10393 üzenetére
nem ezt is.
csak ez javítja a mikrofon hangzást a sima driver nem!Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Zsírkrétamen #10378 üzenetére
nem csak a drivert az fw-t is!
Increases the microphone gain for clearer voice pickup.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz zozogtti #10365 üzenetére
DS van a gépemben ami hangfalakhoz van.
az sb alpha saját USB-s hangkártyája fejhallgatóval kenterbe veri. mind hangerőben mind basszus terén. pedig cseréltem is benne IC-t a jobb hangzásért..
sajna ez van...ha sztreó fülest akarsz akkor DG/DGX xonar vagy a DS-től jobb fajta hangkártya ami fejhallgatóra is tervezve van.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Nem tudom volt szó róla vagy sem.
Creative Alpha-hoz kijött egy új driver január végén, winre.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
Azt neked kell tudni melyik verziót fogod többet használni.
Hangfal vagy füles. Hangfalas kártyán is szól, de az nem hajtja meg úgy mint a füles saját hangkártyája.
Viszont egy hifi vagy hangkártya nélküli drágább füleshez, mindenképpen ajánlott a xonar dg/dgx megvétele.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Az Asus Xonar ez olyan gyűjtő név mint pl. az Intel Ivy Bridge vagy Intel Haswell..egy termék palettát jelöl azon belül pedig van többféle verzió.
Amire szükséged van az xonar DG vagy DGX attól függően melyikre van csatlakozód az alaplapon.
A Xonar DS (ez van nekem) hangfalakhoz jó. a fülest nem is tudja úgy kihajtani mint az Alpha saját USB-s hangkártyája.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz duckload #9814 üzenetére
Ezt írtad (#9758)
Tehát mit ajánlotok?
(fülesre a max keret 25-30
hangkártyára max 15 de az nagyon max.)válasz 1db volt (#9759)
Steelseries Siberia + Xonar
Creative Aurvana Live! + XonarAKG ból ezek a jók K701 K702 Q701
Ebből hogy jött ki nálad az Alpha? Senki nem ajánlotta, ha van rá 30K-d!
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
ők is mindent szlovákiából hoznak be..és ha egyszerűen egy termék kifutott akkor nem tudnak.
másik 3 cég szintén szlovák raktárból sem tudott hozni. Lehet van 1 db példányuk, de ez az ár akkor is ennyi volt mikor a többi 14-15K-ért hirdette. Az egyik azt is mondta megnézi van a nagykernérnél és azt mondta van.
3-4 nap múlva már azt mondta nincs..szóval eredetileg a nagykernél sem volt.
2 hétig feltúrtam a netet egy sigmáért csak ebay-en lehet venni már.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
a creative rage 19K-ról felemelték 24K-ra (mivel csak 1 boltban kapni ez ugyanaz a bolt)..ezt mind csak azért mert páran keresni kezdték?
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Bacusuz #9688 üzenetére
Az lehet sőt biztos, hogy ez az új integrált jobb mint az előző. De ez így megy már 1x éve.
Viszont ha azt nézzük egy dedikált kártyán mennyi minden van egy integrált alaplapi chiphez képest, akkor...
de ha neked így jó akkor használd így.régebben a történet (pont 10 éve) a COD1 megjelenésekor lett érdekes. az alaplapi integrált úgy ahogy volt megnyekkent..lefagyott, elment a hang stb játék közben. Ekkor mindenki vette az olcsó SB Live kártyát ami az összes játékkal kompatibilis volt xp-n és megnyugvás volt utána
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Bacusuz #9682 üzenetére
Nekem is asrock csak Z77 E4 van ezzel:
- 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC898 Audio Codec)
- Premium Blu-ray audio supportnálad:
- 7.1 CH HD Audio
- Creative Sound Core3D quad-core sound and voice processor
- Supports SBX Pro Studio
- Supports CrystalVoice
- Supports Scout Mode
- Supports EAX1.0 to EAX5.0
- Premium Headset Amplifier (PHA)rájöttek, hogy melyik a jó márka ha hangról van szó?
hallani kellene milyen..de olyan nagy csodát nem várnék tőle.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Egyébként hol találok összehasonlítást hangkártyákról, úgy, hogy konkrét dedikáltat hasonlítanak össze konkrét integrálttal? (a mostani Realtek® ALC887 8-Channel High Definition Audio CODEC)
ehhez nincs szükség mások tesztjének olvasására, mert egyszerűen tény. Nekem mindig volt dedikált használva, mert hozzá hasonlítva az integrált a fos mínősitést jelentette. Egyedül olyan gépen tudnám elfogadni az integráltat amin nem filmezek, nem játszok komolyabb játékkal, nem lét kérdés a hang. pl. könyvelői munka vagy szükség megoldás átmeneti időre.
van 3 féle most nekem a gépben (integrált, asus xonar dg, creative USB-s hangkártya) az integrált a legrosszabb, leghalkabb.ha mínőségi lenne az integrált, hogy azt lehessen mondani van olyan jó mint a xonar, akkor az alaplapok áraihoz +10K-t kellene adni min. És ezt a gyártók is tudják.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz Zsírkrétamen #9529 üzenetére
Leírtam többször, de akkor megint.
Creative Tactic 3D Alpha-hoz lekell szedni a gyártói oldalról a legutolsó fw-t is és telepíteni. Ez javítja a mikrofon hangerejét amennyiben használod az USB-s hangkártyáját.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz aProPeti87 #9515 üzenetére
Ez a cég nekem konkrétan azt mondta, hogy nincs nagykernél és nem is várható sigma mert nem gyártják.
Tehát az csak ki van rakva, de valójában nem tudnak adni.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Drotpete #9508 üzenetére
A Sound Blaster Tactic360 Sigma pro-gaming fejhallgató most lehetővé teszi az Xbox 360 ® felhasználók számára, hogy megtapasztalják a legendás Sound Blaster hangminőséget. A kábelre szerelt sztereó erősítő párosulva a nagy teljesítményű 50mm FullSpectrum hangszórókkal kristálytiszta hangátvitelt és egyedi hangélményt nyújtanak. A sztereó erősítő egységen található egyéni hangvezérlővel, teljes mértékben átveheti az irányítást, és eldöntheti mit szeretne hallani játék közben. A Tactic360 Sigma fejhallgató zajszűrős levehető mikrofonnal rendelkezik, hogy kiváló kommunikációt szolgáltasson a játékpartnereivel. A kényelmes fejpánt pontos illeszkedést, és maximális tartósságot biztos még a maratoni játék alatt is. A termék gyártói oldala Így is ismerheted: TACTIC 360 SIGMA, TACTIC360SIGMA
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Ne keverjétek a dolgokat!
A keresett Sigmát itthon sajnos nem kapni már(hardverkertől nekem azt mondták kifutott termék nem beszerezhető) ezért vettem az alphát.
amit kapni az xboxhoz való erre utal a 360 jelölés.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Zsírkrétamen #9483 üzenetére
Én írtam elég sokat az alpharól ha visszakeresel a topicban és (hangsúlyozom ezen az ár szinten a fülesek között 10-12K) baromi jó a saját hangkártyája! (konkrétan jobb a xonar DS-től ami hangflakhoz való)Ezt most megküldtem a Razer Synaps progival már brutális lett a basszusa Rush koncertet nézve De nélküle is bőven jó.
De ha mindenképp hangkártyát akarsz venni, akkor asus xonar DG-t vegyél vagy DGX attól függően PCI vagy PCI-E aljzatot tudsz használni.
Ez a kártya kifejezetten fülesekre lett tervezve és gyártva. 7-10K az ára.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
-
Flashget
félisten
ha nem nagy a fejed akkor talán kibír 1,5 évet
én ilyet cseréltem le creative tactic alphara (sajnos a valamivel jobb sigmat már nem gyártják így nem kapható Mo-n) és ég és föld a kettő. Igaz árban 2,5-3x drágább is ha 4K-t veszem alapul, de soha többet geniust.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Van ilyen is és van olyan is a lapodon.
Mondjuk ha az adataidnál kitöltenéd a konfigot, másnak is nagy segítség lenne.
Kérdés az milyen VGA-t használsz ha azt használsz és nem a prociba integráltat. (kék színű slot)? mellette van 2 x PCI slots (hosszabb fehér slotok)takarja vagy sem? valami másik kártyát használsz azokba a slotokba?
ha foglalt vagy eltakarja a vga hűtése, akkor ott van az 1 x PCI Express 2.0 x1 slot (rövid fehér slot)Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Tsebacsi #9371 üzenetére
Pedig egyszerű.
Az olcsóbb xonarokból a DG / DGX való kimondottan füleshez.
A DS való hangfalakhoz + külön kell hozzá venni egy OPA 2604 műveleti erősítőt is ami szerencsére gari vesztés nélkül cserélhető. Ez utóbbit kenterbe veri a creative alpha hangkártyája füleshez.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
kipróbáltam én is a Razer Surround-ot az asus xonar DS-en.
dobott rajta nem is keveset fülesen!Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Flickering #9339 üzenetére
Genius HS-G500V
soha többet ilyet eltörtek 1 év alatt...basszus csak akkor szól ha szétrezegteted az agyad max. hangerőn
erről váltottam creative alphara..ég és föld a kettő! igaz a creative árából 3db ilyen szutykot vehettem volna.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz Flickering #9320 üzenetére
laptopon egyébként van külön mikrofon csatlakozó?
2 éve vettem a lenovot azon van a beépítet mikrofon és van külön jack aljzatos is.
Most vett szintén lenovo laptopon már csak 1 közös jack aljzat van.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz Zsírkrétamen #9275 üzenetére
Az alpha mikrofonja kivehető ha nem akarod használni.
Viszont a használatához frissíteni kell az fw-t amit a gyártó honlapján megtalálsz (ill. korábban belinkeltem) mert TS.en mondták a többiek, hogy nagyon halk vagyok pedig minden csutkán maxon volt még a win-be is. Frissítés utána jobb lett.
Kipróbáltam androidos mobillal is..semmi extra ahogy korábban írták nem erre készült. a a sennheiser MX470 sokkal jobban szól, mert erre készűlt.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
látom vita ment sztereo vagy térhangzás..
10 éve mikor kijött a COD majd az UO még nem volt ekkora piaca a füleseknek..sztereoval tolta mindenki
és maga a játék is jobb volt mint a napjaink COD és hasonló játékai..speciel engem nem kötnek le.
De régen rossz ha valaki azt hiszi attól lesz jobb gamer, ha térhangzást hall vagy sztereot. Inkább a játék élményt javítja szerintem.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Tsebacsi #9158 üzenetére
Ha van Xonar, Alpha felejtős,
ez így nem pontos. ha olyan xonar van a gépben ami kifejezetten fejhallgatóhoz lett gyártva...
mert nekem xonar DS van kicserélve benne a műveleti előerősítő és még így is lepipálja az alpha hangkártyája hangerővel és basszussal...mert ez a xonar hangfalhoz lett fejlesztve.Realme GT Master Edition
-
-
Flashget
félisten
válasz petisubaru #9133 üzenetére
sigma kapcsán mindent megmozgattam, hogy tudjak venni..mindenhol azt a választ kaptam kifutott model lett.
ebayen tudsz venni max.
a 360 jelölés pedig xbox-ot takar...ahhoz való.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Egyébként a Tesoro az a cég melyik először 20-22K-ért nyomatja a magyar bill. kiosztású, mechanikus!! klaviját is
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
De az ugye még meg van a topic a gamer fülesekről szól nem a hifi-ről.
Aki gamer fülest akar venni ilyen kérdéseket tesz fel és vár választ. Nem kell ahhoz nagy tudásúnak lenni, hogy egy 10-20K-s gamer füles nem egyenértékű egy 60-80K-s hifi fülessel. Viszont vannak olyan gamer fülesek 10-20K árban amik verik hangzásban a 35-40K-s társaikat. és az emberek ezeket keresik.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Nekem Genius G500-V volt amíg a fejpánt nem tört el. Annál csak akkor volt hangerő és basszus is komolyabban, ha használtam a rezgő funkciót (USB) de még így sem értem el olyan hangerőt mint az alphaval és a hozzáadott hangkártyával. Xonar DS van a gépemben ami hangfalhoz való nem füleshez, de nem is tud ekkora erőt adni a fülesnek. Hangerőben fülesel kb. egy szinten van az alaplapival.
De az alpha lenyomja bőven. Ja és a lényeg..semmit sem hallok a külvilágból olyan jól zár a füles, de nyílván ennek a hátránya majd nyáron ér el a 40 fokban
Én azt mondom ebben a 10-12K árban jobb headsetet nem találni.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik