Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Köszöntünk az 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók Topikjában!
A topik gamer - jellemzően virtuális térhangzású - vezetékes és vezetéknélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieven
aktív tag
válasz
övegesprof
üzenetére
Saját tapasztalat és vélemény a Roccat Kave XTD Stereo nem lett a legjobb sem kényelem sem hangzás szempontjából. Razer Kraken-t egyszer próbáltam de nekem nem nyerte el tetszésem az sem. Ezek csak saját vélemények a többiről nem tudok nyilatkozni. Bár ennyi pénzért néznék itt aprón valami más fülest pl a Hyperx Cloud ha van.

-
övegesprof
csendes tag
Sziasztok!
Fejhallgatót szeretnék vásárolni, amit inkább játékra és egy kis zenehallgatásra használnék. A vezetékest jobban preferálom, mint a vezeték nélkülit és az mindegy, hogy milyen csatlakozású, mikrofonos, vagy mikrofon nélküli. ASUS Xonar DGX hangkártyával párosítanám és maximum 18.000-19.000 Ft-ot szánnék rá.
Eddig ezeket néztem, de nem tudom, hogy mennyire is jók:
Roccat Kave XTD Naval Storm
Creative Tactic3D Sigma
Razer Kraken USB
ASUS Cerberus
Razer Electra
Sennheiser HD 429
SteelSeries Siberia RAW Prism
JVC HA-MR55X-E
Beyerdynamic DTX 910Válaszaitokat előre is Köszönöm!
-
16sziszi
csendes tag
Ezzel a PRO 80 + Zalman mic-el adtál egy nagyon jó ötletet, szóval köszi. Szerintem úgy mindenképp olcsóbban jövök ki, mint a Cloud-al, szóval emellett fogok valószínűleg dönteni. A 60Ohm ipedencia csak akkor lesz hátrány ha nem géphez is csatlakoztatnám, ha gitárra tenném, ahhoz úgyis kell külön erősítő, max csak telóra nem lesz téve, ezen még el kell gondolkozni, ha valamiért mégsem az előbb említett kombináció lenne. Kösz hogy felhívtad rá a figyelmemet! Már csak a beszerzést kell tudni kivárni

-
d1abLo
senior tag
válasz
salmiakki
üzenetére
Ha ilyen hangkarid van a cloud 2 szerintem felesleges. sima cloud elég, vagy steelseries siberia v2/v3 is jó. Ha nem mindenáron fontos a mikrofon akkor még a creative aurvana live is becsúszhat és akkor tudsz mellé venni külön mikrofont ha mégis.
ha meg valódi 5.1 kell akkor meg cm storm sirus -
16sziszi
csendes tag
Szia!
Köszi, azt látom hogy elfelejtettem beírni, hogy kell a mikrofon, azt gondoltam egyértelmű abból, hogy a Hyper X Cloudnál odaírtam, hogy ugyan az elvileg mint a Takstar PRO 80 csak mikrofonnal, szóval olyanra lenne szükségem, esetleg tudnál olyat is ajánlani?. Igaz nem írtam a hangkártyához árat, arra is hasonló 20-25-öt szánnék, de én a CREATIVE SoundBlaster Z OEM-et néztem ki mert abban van ASIO 2.0, ami a gitár szempontjából nem egy utolsó, vagy van ennél jobb ebben az árkategóriában?
-
CsonkaImo
addikt
Szia!
Takstar HI-2050 vagy Pro 80 és Creative Sound Blaster Recon3D. A hangkártyára nem írtál árat, azért ajánlom ezt mert elég korrekt dedikált fejhallgató erősítő van rajta.
Ha kell mikrofon is, akkor Zalman Zm MIC1.
-
16sziszi
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket, új fejest szeretnék venni meg egy hangkártyát (majd a kártyát felteszem a hozzá illő topicba, de ajánlhattok azt is) Olyanra lenne szükségem, amit játszáshoz és zenehallgatáshoz használnék, meg ha úgy adódik akkor gitározáshoz is, szóval nem ártana ha nem esne le a fejemről és jó pár órán át kényelmes marad. A fejem és füleim mérete átlagosak, vagy inkább átlag alattiak picivel. Külön erősítő ne kelljen hozzá és szemüveggel is kényelmes legyen. Circumaural-t előnybe részesítem, de nem kötelezően. Nem muszáj 5.1, de talán előny, Jack csatlakozós. A kinézetben a sötét színeket preferálom. Találtam egy ígéretes Hyper Cloud Headset, ami ha jól tudom egy Takstar pro-80 -ra épül, csak mikrofonnal kiegészítve. Sajnos teljesen zárt, talán egy fél nyitott lehet jobb lenne, ti hogy látjátok? A fejesre olyan 20-25-öt szánnék, szóval csak vezetékes jöhet szóba (~26 körül mozog a Hyper Cloud most, szóval 1-2 ezres plusz még max belefér ha indokolt) A válaszokat előre is köszönöm, ha meglesz a kiszemelt, akkor majd választok hozzá egy kártyát is
-
ASch
csendes tag
válasz
salmiakki
üzenetére
Sziasztok!
Én ugyanígy a HyperX Cloud II-n gondolkodom a teszteket olvasva. Mi alapján nem tetszik a sztereó hangzás / virtuális térhatás? Próbáltad valahol?
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Leginkább játék, illetve zenehallgatás.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
50 000Ft-ig is elmennék, ha lenne értelme (a 30 000-es HyperX II helyett)
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes!
(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
MIkrofonos!
(6) Milyen hangzást vársz?
5.1
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
ASUS XONAR DX illetve laptop...
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Minél nagyobb legyen a fülméretem miatt :-)Vélemény?
-
modflow
veterán
Szerintetek a kettő közül melyik jobb filmezésre?
- Cooler Master Storm Sirus SGH-6000-KK5R1
- Creative Tactic 3D Omega -
-FLY->
őstag
Végül a Siberia v1 utódjának v2-őt választottam. Egyrészt mert 20k vételár elég baráti érte, másrészt mert sejtettem mire számíthatok kb 8 év után. Nem csalódtam, műbőr párna javít a hangzásán, bár komfort téren jobban preferálom a szövetet, de ez is megteszi, még kicsit be kell "törnie" a pántnak, ami amúgy kisebb lett és akkor tökéletes lesz.
-
salmiakki
tag
Az alábbi feltételek mellett milyen fejhallgatókat ajánlanátok? Én a HyperX Cloud illetve Cloud II-n gondolkozom, egyedül a stereo hangzás / virtuális térhatás nem tetszik bennük.
Leginkább játék, illetve filmnézés
35 000Ft
Vezetékes!
Nem számít
MIkrofonos
5.1
Jack
ASUS XONAR DG
Nem számít -
CsonkaImo
addikt
válasz
kalozhun100
üzenetére
Persze, érezhetően jobb lesz a Siberia. Nem véletlenül az egyik legkedveltebb SteelSeries fejhallgató.
Szerk.: Vagy kérdezd meg a hardverkert, hogy nem tudnak e beszerezni Tactic3D Rage-et, az is jó fejes.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
kalozhun100
üzenetére
Marad a Siberia V2, más értelmes fejest nem látok a hardverkernél.
-
salmiakki
tag
Sziasztok!
A napokban vettem agy ASUS XONAR GD típusó 5.1-es hangkártyát. Ezen ugye csak 3.5 jack és optikai kimenet van, viszont a közeljövőben szeretnék egy Logitech G35-öt hozzá.
A kérdésem az lenne, hogy ugye a G35 USB csatlakozású, tudom-e használni a hangkártyával úgy, hogy a fejhallgatót az alaplapi USB bemenetbe dugom, illetve várható-e így bármiféle minőségromlás?Válaszokat előre is köszönöm!
-
CsonkaImo
addikt
válasz
kalozhun100
üzenetére
Bocs, összekevertem a Rage-el. Fury valóban nem az.

-
CsonkaImo
addikt
válasz
kalozhun100
üzenetére
Creative Tactic 3D Fury (ez már fémpántos) vagy SteelSeries Siberia V2.
-
-
CsonkaImo
addikt
válasz
kalozhun100
üzenetére
Ennyi
-
kalozhun100
őstag
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Írtam nekik, azt írták küldjem el és elintézik a Creativeval. Erről a hibáról a Creative is tud, mert itt a fórumon több embernek is volt ilyen és a Creative cserélte nekik. Szóval remélem szerencsém lesz. De sztem lecserélem ráfizetéssel valami másra. Hardverkernél mit ajánlanátok?
-
marec1122
senior tag
válasz
spanglee001
üzenetére
okés. köszi. ha meglelem a teloszámukat fel is hívom őket

-
CsonkaImo
addikt
válasz
kalozhun100
üzenetére
Írd meg nekik mi a probléma, aztán ha nem cserélnék (Hardverker elég korrekt ilyen téren, szóval nem hiszem gond lenne) akkor a Creative ügyfélszolgálatnak kell írni. Ők biztos cserélik mert, ez típus hiba!
-
Bolobi
tag
válasz
kalozhun100
üzenetére
Nem hinném, törést nem nagyon szoktak cserélni

-
kalozhun100
őstag
Eltörött a Sound Blaster Tactic3D Alpham fejpántja tőbe. Most kukdhetem vissza hardverkernek. Remélem kicserélik. ;( ;(;(;(;(;(;(;;(((;(;((;((
-
marec1122
senior tag
válasz
spanglee001
üzenetére
na annak helyére módjára vagyok kíváncsi
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
arra van valakinek tippje hogy egy logi g430 - nál miért hallok minden a másik oldalról mint ami valós? illetve ami előttem van azt hátúról és vica versa.
-
PeeterssoN
őstag
Hali! Segítséget kérnék!
1. Játékra használnám.
2. 10.000 Ft, de ebből használtat is vennék ha van jobb ennyiért.
3. Vezetékes.
4. Fogalmam sincs, a lényeg hogy ne nyomja a fülemet.
5. Nem fontos a mikrofon, csak kényelmesebb.
6. 5.1 es.
7. Nem tudom melyiket érdemes.
8. alaplapi hangkártya
9. Nem érdekelnek a ficsörök, használni szeretném nem nézegetni.Van nekem megfelelő?
-
BennyHUN
csendes tag
szevasztok!
Vélemények a Razer Kraken USB-ről
Nem találtam magyar tesztet
-
Lacas968
csendes tag
válasz
F.B.I.
üzenetére
Köszi, ismerem azt a fórumot is, de pont az 5.1, 7.1 miatt írtam ide. :-)
Lehet nyugodtan kevesebb is az összeg...Így kezdődik az a topik:
"Ez a topik kizárólag zenehallgatáshoz való, vezetékes, sztereó fejhallgatókkal foglalkozik, ha 5.1-es vagy egyéb gamer, illetve mikrofonos fejhallgatót keresel, kattints ide, " -
CsonkaImo
addikt
válasz
hjanos1
üzenetére
Takstar/Invotone HD2000 vagy Takstar Pro 80, bár utóbbi lehet nem fér bele a keretbe. Mikrofonnak meg Zalman ZM-MIC 1.
Silent77: Falra tudnak mászni a Gamer, 5.1 vagy 7.1 fejesektől. Ezért írtam csak. 100%, hogy reflexből ide küldenék. Viszont ha az összefoglaló alapján teszi fel a kérdését, biztosan segítenek ez tény.
Off-ot befejeztem. -
F.B.I.
veterán
-
Lacas968
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen opciókkal rendelkező fejhallgatót keresnék:
Főleg filmnézés, némi zenehallgatás(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
~60 000 Ft(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes.(4) Circumaural vagy supraaural?
circumaural(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofon nélküli(6) Milyen hangzást vársz?
real 5.1 esetleg real 7.1.(7) Milyen csatlakozású legyen?
HDMI és/vagy optikai kábelen érkező jelet tudjon megszólaltatni.(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Nem számítógépen használnám.(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Mivel filmnézés a fő opció, egy kis plusz basszus jól jönne.Előre is köszöNETtel a válaszokat: Lacás
-
hjanos1
senior tag
Üdv!
Gamer fejhallgató vásárlásban kérnék segítséget:
Zenehallgatás, filmezés, játék
max 15-20k
vezetékes
circumaural
mikrofonos
ami ebből kijön, lehető legjobb
mindenképp legyen Jack is, hogy telefonnal/tablettel lehessen használni, de ha van ezen kívül USB az jó
Integrált hangkártya, telefon, tabletElőre is köszi!
-
kiszi07
senior tag
Hali, van egy Siberia v2-m, ami USB és visszhangzik a füles, ha beszélek.( mintha túl érzékeny lenne a mikrofonja) EZt hol tudom beállítani? Csak akkor ilyen, ha az átalakítóba van bedugva..
-
-
lekorszke
tag
genius zabius hs-g850 Vélemények?
Esetleg akinek van,a kábele mennyire tartós? -
Lenry
félisten
bocsánat az OFF-ért, de ti vagytok a legjobb tippem arra, hogy ki tudhat válaszolni a kérdésemre
szóval asztali, vezetékes Panasonic SIP telefonokhoz szeretnénk mikrofonos headsetet csatlakoztatni. a készüléken 2,5-es jackaljzat van, és valószínűleg mono (mert egy telefon esetében értelmetlen a sztereó), mi 3,5-es dugóval szerelt headsetet használnánk.
a problémám, hogy hiába vettünk átalakítót, azt bedugva csak egy baromi hangos sípolás jött a headsetből, amiből arra következtetek, hogy az aljzaton nem ugyanúgy van a pinout, ahogy az átalakítón / headseten.a kérdésem, hogy van-e ezeknek valami szabványa / hagyománya, hogy minek hol kell lennie vagy melyik gyártó hogyan szokta összerakni a füleseit / készülékein az aljzatokat, vagy hogyan keressek erről infót, hogyan és hol keressek hozzá olyan átalakítót, ami működik?
köszi
-
Humbucker
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
Azt tudom hogy sokan kerülik, de nálam csakis vezeték nélküli jöhet szóba, mivel messze van a gépem az ágyamtól, és, a másik szobába meg szinte minden át hallatszódik, és esténként nem tudok filmet nézni.
Azért tetszik a bluetooth-os, mert az nem simul rá úgy a fülemre, és nincs kipárnázva, így valszínűleg nem izzadnék bele sem, nem? -
h1mpi
félisten
Amatőr kérdés, de olyan létezik, hogy hátra van bedugva a hangszóró és fejhallgató is? (zavar az előlapi fejhallgató kábel)
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Sajnos a mostani fejhallgatóm kezdi megadni magát, legalábbis a jobb oldala és ezért szeretnék előreláthatólag venni egy újat de még azért majd szétszedem.
Most egy Genius HS-G500V-em van. Erről a benyomások: A füles része kényelmetlen nagyon nyomta kezdetben a fülemet, a fejrésze jónak mondható, párnázott. A hangzása meg elmegy, bár nincs sok összehasonlítási alapom. Ezt kicsit több mint 2 éve 4500-ért vettem. Most se adnék ki többet mint 10k-t érte de inkább 5k körüli ár lenne az optimális. Bár fps játékra is használnám (csgo) ezért gondolom annyira gagyik sem jöhetnek szóba mert hallani azért szeretnék

Ha mikrofon lenne hozzá az nem lenne rossz.Előre is köszönöm a javaslatokat

-
Chrys_
addikt
Valakinek van ötlete erre?
-
-
modflow
veterán
válasz
d1abLo
üzenetére
Nekem ez a fejhallgató mozizáshoz kellene.
Tehát van egy 5.1-es erősítőm, amin a házimozi hangfalrendszer is van.Erre az erősítőre rá tudom dugni ezt a Cooler Master Storm Sirus 5.1 -et?
Mert itt ugye nincs hangkártya, mert nem PC-re rakom.Esetleg egy Sharkoon X-Tatic Pro 5.1 milyen ehhez képest?
DTS hangot ezek leadnak? -
ekjepo
csendes tag
Sziasztok!
segítséget szeretnék kérni fejhallgató vásárlásához. Ami nagyon megtetszett, megvettem volna ma, de felemelték az árát 3000-rel, és így már azért sokallom egy kicsit ( ASUS STRIX DSP)(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatás, filmezés, játék
33000-nél többet semmi esetre sem szeretnék ráfordítani.
Mindegy
circumaural
Mikrofonos.
Stereo, virtual 7.1, real 5.1, real 7.1.
Jack / USB.
ASUS p7p55d integrált alaplapi hangkártya / lenovo y510p integrált alaplapi hangkártya
Moder, futurisztikus megjelenés, világító, mindenféleképpen legyen rajta kézi hangerő szabályzó ( olyasféle, mint a fennt említett asus headsetnek)Amik tetszettek:
ASUS STRIX DSP) [link]
Razer Tiamat 7.1 [link]
Roccat Kave XTD 5.1 [link]Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
-
spanglee001
addikt
válasz
contaxg
üzenetére
én kipróbáltam bf4 szempontból, melyiknél hallható a legjobban a térhatás, volt virtuális és real 5.1/7.1/sztereó
végül a tiamat 7.1 nyerte el a tetszésem, bár az asus strix dsp is nagyonjó virtual suroundban sztereo fejes léttére, de a mélyhangok nagyon gyengék voltak, ha a robbanások levitték volna a fejem
akkor nem is keresgéltem volna tovább, mert megfelelt volna az elvárásaimnak. 
-
contaxg
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Egy akusztikai térben elhelyezni egy csomó hangszórót és a fülünkre cuppantani egyet-egyet az nagyon más..
Nem érdemes kevernia kettőt... itt inkább vmi. szoftvert/hardvert fizetsz meg, ami DSP-vel vagy mittom-én-mivel összekutyulja a sokcsatronás hangot a két fülünkre. Utána fogok nézni, hogy milyen progik lehetnek erre, mert ez az 5.1 és 7.1 marketing bullshite nettó hülyeség és erre fel kellene hívni a segítséget kérők, érdeklődök figyelmét. -
Wapi
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Fülest vásárolnék. Alábbi szempontok alapján ha ajánlanátok 1-2 terméket, hálás lennék!
Zenehallgatás, filmezés, játék(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
25000-nél többet semmi esetre sem szeretnék ráfordítani.(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes.(4) Circumaural vagy supraaural?
circumaural(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos.(6) Milyen hangzást vársz?
Stereo, virtual 7.1, real 5.1, real 7.1.(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack / USB.(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplapi integrált hangkártya(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Konzervatív megjelenés, letisztult formavilág, kényelmes, minőségi hangzás.Ami eddig megtetszett:
Logitech G430
Sennheiser PC 320 GamingElőre is köszönöm a segítséget!
-
d1abLo
senior tag
válasz
monchichi20
üzenetére
sehogy. ha visszaolvastál volna vagy használtad volna a keresőt, akkor láttad volna hogy mindenkinek aki kérdezte elmondtam hogy a kraken egy hányadék annyi pénzért. Főleg a chroma, mivel 10e forintot elkérnek a sima 7.1hez képest azért hogy olyan ledet raknak bele amivel saját szint tudsz kikeverni, meg kapsz 1 "jobb" mikrofont (kétlem, max annyi hogy nem felcsukhatós, hanem steelseries módjára visszatolható)
Már bocsánat a kemény szóhasználatért, de bosszant hogy az emberek nem használják a keresőt, illetve a topic összefoglalót -
monchichi20
aktív tag
Helllo Hello Hello.
Ma kaptam egy Razer Kraken 7.1 Chrome ot ez mind szép és jó de olyan a hanga mintha 1 dobozban ülnék.
Főleg a G35 után.
Keresgéltem optimális beállításokat hát na nem lett jobb szóval aki ilyen fülessel éli együtt minden napjait az írja már meg hogy ,hogy lehet elérni nem olyan doboz hangot.
Kösz kösz. -
contaxg
veterán
Hogy lesz két hangszóróból 5.1 vagy akár 7.1? Ez nekem egy kicsit fából vaskarika... Nincs olyan szoftver, ami egy játék sokcsatornás hangját átkeveri 2.0-ra??
-
bombibmw
veterán
válasz
bryant56
üzenetére
Szia!
HyperX Cloud II -
bryant56
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy headset-et venni és ebben szeretném a segítségeteket kérni. Főként játékra és skype-ra használnám, de zenét is szeretnék vele hallgatni.
Mit tudjon:
- 7.1
- usb legyen, tehát nem akarok hang kártyát venni hozzá
- kialakítása Circumaural legyen
- mindenképpen vezetékes és lehetőleg a mikrofon része fix legyen, mert szerintem ezek a leszedhető mikrofonon nem túl tartósak
- 30K körüli összeget szánnék rá, de ez egy rugalmas összeg, de 40 fölé nem szeretnék menni
- lehetőleg zeneileg jól szóljon(tiszta szép magasok, erőteljes mélyek)Eddig ezt találtam:
- CORSAIR Vengeance 1500 v2
Előre is köszi a segítséget!
-
Sunyak
csendes tag
Sziasztok!
Épp fejhallgató vásárlás előtt állok. Mit tudnátok ajánlani?
Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatás, filmezés, játék, tv, stb. Főleg játék.Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
15kVezetékes vagy vezeték nélküli?
VezetékesCircumaural vagy supraaural?
Igazából mindegy.Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos.Milyen csatlakozású legyen?
USB.Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya.Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Ez is mindegy. -
F.B.I.
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Akkor marad az USB megoldás.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
F.B.I.
üzenetére
ipon-on a DGX 11,341ft az U3 12,051ft

Jó mondjuk a legjobb az a használt lenne 6k-ért de ha nem fér oda akkor sajna ez van.
Megkérdeztem a 290 topicban is mennyire lenne szerintük hűtés szempontjából gáz, azt mondták eléggé. Egyrészt blokkolja a levegőt, másrészt direktbe megkapná a hangkártya is VGA 200-250w-nyi hőjét szóval az senkinek se jó. Sajna nagyon kevés ott a hely:Úgyhogy most vagy usb-s hangkari mondjuk ez a Xonar U3, vagy cserélek lapot amin valami komolyabb integrált megoldás található.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy nem jár valaki Győr és Budapest között?

Off-ot befejeztem.

Az agyam eldobom. Mázlista

tomee007007