-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skinny26
aktív tag
Hali!
Steelseries 7H/USB vagy HyperX Cloud vagy Logitech G430?
köszi! -
aginor
veterán
válasz dookiee #12984 üzenetére
Egyelőre háromra szűkítettem a listát: Suberia V2, Siberia RAW valamint Logi G430. A Siberia V2 és RAW között mi a fő különbség a gyakorlatot tekintve?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
nana95
tag
válasz haxiboy #12996 üzenetére
Hali!
A SS 7H-nak cserélhető 1 az 1-ben a kábele, csak annak micro usb-vel csatlakozik a fejhallgatóba.
Én is olyat rendeltem múlt pénteken, de sajna a szünet miatt csak keddre jön meg.szerk: De látom te nem ilyen kategóriába keresgélsz, úgyhogy tárgytalan .
[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
válasz haxiboy #12989 üzenetére
Annyival szeretném finomítani a keresésem hogy nagy előnyt élveznek az olyan fejhallgatók amiken esetleg nincs vagy lecsatlakoztatható/elrejthető a mikrofon, illetve a fejhallgatóba vezető kábel cserélhető anélkül hogy szét kéne szednem, vagy újat vennem egy megtört kábel miatt.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
haxiboy
veterán
válasz CsonkaImo #12993 üzenetére
A tiamat szabályzója mit csinál? Azért érdekelne mert nyilván egy dedikált hangkártyával jobb hangzást lehetne elérni, kényelmi szempontból pedíg nem lenne utolsó hogy a hangerőt tudnám hardverrel szabályozni.
-
kalozhun100
őstag
Nem tudom miért, de aTactic3d Alpham serceg. Vgayis ilyen torz a hang, de nem mindig. Miért csinálhatja ezt? Szarakodik az usb-s hangkártya?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
haxiboy
veterán
Hali. Ismerősöm szeretné megtudni hogy a Logitech G230 és a G430 között csak a mellékelt usb-s hangkártya a külömbség?
Max 50k-ig milyen fejhallgatót ajánlanátok? Ha lehet valós 5.1 vagy 7.1
Amiket nézegettem eddíg főleg a CM Storm Sirus 5.1, illetve a Tiamat 7.1 volt, engem az érdekelne hogy ezeket lehet használni dedikált hangkártyával is úgy hogy közben a mellékelt hangerőszabályzó (control unit) is működőképes marad? A közeljövőben tervezek beszerezni valamilyen komolyabb hangkártyát valószínüleg egy Phoebus Solo-t de jelenleg még a VII Hero-ra integráltat használnám amennyiben jobb mint a fülesekhez adott.
-
Skinny26
aktív tag
Hali!
Szerintem meghalt a mikrofonom. Engedélyezve, és aktiválva van mindenhol, kipróbáltam, hogy az alaplapi csatlakozóra dugom a kábelt, de ez sem segített... Valami megoldás?
Aláírásomban a fülesem neve. -
CsonkaImo
addikt
válasz TurbékTurbék #12982 üzenetére
Tesztek alapján nagyon jó a Cloud. De ez igaz a Siberiára is. Nekem kinézetre sokkal jobban tetszik a hypex, és több ilyen cuccom is volt/van (igaz ami hanghoz köthető olyan még nem), de nagyon jó a minőségük. Én ezt választanám.
-
TurbékTurbék
újonc
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy hyperx cloud fülest leginkább zenékhez, filmekhez használnám és néha néha játékokra.És mellé egy Asus Xonar DGX hangkártyát. Szerintetek ez a két eszköz jóféle? Vagy valami mást mondjuk egy v2-t (de az annyira nem bejövős,mert úgy hallottam hogy zenékhez nem a legjobb,de lehet tévednek ezért is kérném a segítségeteket.)
-
CsonkaImo
addikt
válasz Sziszifeca #12979 üzenetére
Szerintem csak akkor érdemes külön hangkártyát venned, ha van más hangeszközöd is amit azzal használnál. Tesztek alapján nem érhető el jobb hangzás még a komolyabb hangkártyákkal sem, teljesen kiszolgálja a mellékelt konzol a fejhallgatót.
-
törölt tag
válasz Sziszifeca #12977 üzenetére
Szerintem igy ehhez nem kell, mivel 2 usb-röl megy..egyik a hangért a másik az energia ellátásért felel.
Szoval elvileg a beépített hangkártya ami a fülesben van, elég.De javitsanak ki , ha nem így van ahogyan gondolom.
#12973 számu hozzászólásba a link tökéletes leírást ad!
[ Szerkesztve ]
-
fffffffftKb.
csendes tag
siberia v3nak mennyi lehet majd kb az ára?(lejjebb fog menni a v2?)
-
CsonkaImo
addikt
válasz fffffffftKb. #12972 üzenetére
Mindegyik Sirus csatlakoztatható 3,5mm-es jack-el is. Az valós 5.1 hangzásúról itt mindent megtudtok.
-
d1abLo
senior tag
válasz fffffffftKb. #12969 üzenetére
Attól függ milyen hangkártyával hajtod. Alapból semennyit, a füles sztereó.
A v3 igen körbefogja érni, a design marad, szinte ugyanolyan lesz kinézetre mint a v2, csak gondolom új hangszórók, más anyagok, kialakítás.Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
fffffffftKb.
csendes tag
http://www.emag.hu/sennheiser-pc-330-gaming-fejpantos-fejhalgato-fekete-504121-sennheiser/pd/DHCYJBBBM/
erről a fejhallgatóról mi a véleményetek? hány .1es virtuális hangzást tud?
Siberia v3 teljesen körbe fogja fogni a fület? -
Bacusuz
addikt
Hali
Asus Cerberusról van már tapasztalat?
Egy Prodigy XF-I NRG-vel hajtanám meg...ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
dookiee
tag
válasz #42007296 #12966 üzenetére
Cm valódi 5.1 és ha jól tudom Jackel nem működik külön csak a saját hangkártyájával együtt. A 7H virtuális 7.1 illetve sima stereo. A v2 v3 illetve prism is stereo. Sirust nem ismerem nem volt még valódi 5.1-es fülesem, nekem most egy virtuális 7.1-em van egy logitech g430 szolgálatában. Előtte stereo volt, nekem játékban jobban bejött a 7.1. Sirus-t nagyon dicsérik itt én ha valódi 5.1-et szeretnék azt vennék.
Xbox Series X
-
törölt tag
Sziasztok!
Új füles után kutatok, olvasgattam itt a véleményeket és lenne néhány kérdésem, mivel nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz. Játék, zene, film lenne a főbb felhasználási terület.
Teljes fültakarós lenne az igazi ( circumaural ) , az mindegy hogy nyitott vagy zárt.
Max. 35e Ft-ig.- CM Storm - Sirus
- Steelseries 7h
- Steelseries Siberia V2+ az utolsó kettő V3 illetve Siberia RAW Prism még nem volt módomban átnézni.
Kérdésem ezekhez az lenne, hogy melyik tud valódi 5.1-et ?
A CM ben biztos vagyok, hogy tudja , de menyire élvezhető és valóságos ez használatában ?
Többiek között van 5.1-es ? Megéri ennyi pénzért vagy inkább egy komolyabb Stereo ?( CM-hez még annyi, hogy láttam a csomagban + jack átalakítót. jobb lenne azzal + hangkártya, vagy simán az usb? )
Ha USB mellett döntök ahhoz nem kell külön hangkártya ?
A Jack-eshez láttam, hogy az Asus Xonar DG kellene.Felhasználói élményben nyúlj esetleg valamelyik többet ?
Sajnos kipróbálgatni nem áll módomban csak az internetes vásárlás jöhet szóba.
Köszönöm a válaszokat előre is !
Üdv.: Csipesz
-
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Keresnék fejhallgatót játék, filmezés és zenehallgatáshoz egyeránt, beépített mikrofonnal. Árnak olyam max 25k-ra gondoltam, de akkor az legyen álleejtős.
Konkrét elképzelésem nincs, de egy kis basszus jó lenne, egy Audiotrak MAYA MKII POS dedikált hangkártyával hajtanám meg.
Amiket nézegettem:
RAZER Kraken Pro
ROCCAT Kave XTD
RAZER Tiamat 2.2
STEELSERIES Siberia 7H
STEELSERIES Siberia v2[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
sting2
addikt
Gyors leszek.
Megváltam az Omega Recon 3D-től mert nyomta a fülem, meg nem való nekem a full zárt kialakítás.
(A hangja viszont bitang, konzolos arcoknak vétek kihagyni.)Jött helyette egy Astro A40, azóta megelégedés van....
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
bombibmw
veterán
válasz CsonkaImo #12952 üzenetére
Igen,ezt néztem,de postával annyi,mint egy megbízható boltban,ami a munkahelyemhez nagyon közel van.
Tehát onnan veszem majd.
A Roccat jobb Szerinted?
Ha azt mondod,leesett az állás,akkor miben lehet jobb?
Én is leginkább BF-ezek,így fontos a jó térhatás,filmekhez szintén. -
CsonkaImo
addikt
válasz bombibmw #12946 üzenetére
Bocsi, biztos az avatarotok egyforma. Nekem Tactic3D Sigma volt, árhoz képest (15k) az is jó. Most egy Sirust használok több mint fél éve. Jó a térhangzás és a hangminőség, de én 28-ért vettem. 30-nál többet nem adnék érte, pedig elégedett vagyok vele. Nekem ennyit ér, de ha nagyobb rá a keret akkor jó választás.
Szerk: Mindkét fejessel jelentősen nőni fog az élmény, amiket kinéztél. Szóval nem nyúlhatsz mellé. Amelyik jobban megéri, vagy jobban tetszik azt válaszd. Ajánlott minkettő.
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz fffffffftKb. #12948 üzenetére
Túl sokat agonizálsz
Mind a két füles kíváló játékra. Siberia V2 nyitott, a G430 zárt. Vedd azt amelyik jobban tetszik
-
fffffffftKb.
csendes tag
g430 vagy siberia v2?(vagy más?) melyik a jobb ? JÁTÉKRA
-
bombibmw
veterán
Hello!
30-35k-ig milyen fejest ajánlanátok?
Fontos lenne a térhangzás,de azért zenét is lehessen hallgatni rajta!
Köszönöm a választ! -
BliZz_HUN
csendes tag
Sziasztok!
Egyetlen egy kérdésem lenne a publikum felé!
Lassacskán alkalom adódik egy új füles beszerzésére, és a kérdésem a következő!0-15k között milyen jó GAMER headsetet(zenehallgatásra és játékra köllene) lehet kapni?
Köszönöm a válaszokat!
-
DjEszti
tag
Sziasztok!
Nem ide tartozik de nem találtam másik topikot
Van egy Philips SHG7980/10 headsetem és a párna része el kezdett szétjönni...
Lehet ezeket cserélni, vagy kuka? -
Redneck
nagyúr
válasz abridabri #12937 üzenetére
Üdv!
Most vettem 2 hete Tactic3D Raget és abszolút jó. Alphát akartam de úgy döntöttem a nagyobb hangszóró és a komolyabb felépítés a Rage mellett szól. Az Alpha 12 a Rage 19 volt aznap. Nálam windowsban headphone beállításon van és a szoftverben állítottam a virtuális térhangzást de teljesen jó. A Sennheiser fan barátom kipróbálta és nagyon tetszett neki, lehet beruház egyre. CS:GO-zunk sheriff szinten és semmi gondunk nem volt a fejessel. Kicsit szokatlan volt elsőre és testre kellett szabni valamint a járatás is jót tett a hangzásnak de visszhangos egyáltalán nem volt. Nem sokban különbözik az Alphától. Nagyobb hangszóró, fém pánt és beépített hangkártya. A tiédben is kb ugyanaz van csak neked külön USB-s (ez mondjuk szimpatikusabb volt az Alphában).
GO-ban szintén Headphone beállítást alkalmaztunk ugyanis az 5.1 a valós rendszerekhez van kitalálva. A basszus tényleg erős benne de alacsonyra véve teljesen jól belőhető, nincs atomháború feelingem ha bedobnak egy HEG-et.
A crystalizerrel csínján kell bánni mert brutálisan eltorzíthatod a játék hangjait, valamint a surroundot is csak 5.1-re szabad állítani ugyanis a GO csak annyit tud.Remélem segítettem!
UI: Jó tanácsként még annyit, hogy ne így kommunikálj ph!-n mert ez egy remek oldal/közösség és a legtöbben normális becsületes emberek akik szívesen segítenek a hozzá nem értőknek. Nem szolgáltak rá!
USB csatit ellenőrizd (ne az előlapiba dugd) mert sok nincs rendesen földelve. Firmware frissítést is ajánlom!Egyébként ha elsőre ilyen volt miért nem vitted még vissza? Gyári hibás termék a legnagyobb márkáknál is előfordul, tudnék mesélni!
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
d1abLo
senior tag
válasz abridabri #12932 üzenetére
Emmber, egy erősítőbe hogy tudnál úgy USB-t dugni hogy felismerje, használja drivert stb? gondolkodj már. Persze beledugod a fülest, azzal nincsen gond, gépbe simán JACKel beledugod a fülest, persze nincsen gond. Bedugod usb-vel gépbe bekapcsolod a térhangzást elbaszódik a hang. Valószínűleg az usb hangkártya rossz.
Nem értem mit sírsz, vagy mit értetlenkedsz.Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Bulitt
addikt
válasz abridabri #12934 üzenetére
Attól, hogy két hetes a windows, még egy kódek, vagy zenelejátszó program bezavarhat. Mellesleg az sem derült ki, hogy windowsba átállitottad e a hangzást 5.1/7.1-re. Lehet, hogy tényleg hibás a termék, ezért kéne kiprobálni másik gépen. De ott van az emberi tényező is. De ahogy jónak látod
Én egy SB x-fi audió hangkártyát használok cm sonuz fejessel. Tökéletes a térhangzás. Addig éreztem visszhangot mig a windows alapértelmezet hangszóróját nem raktam sztereóról 5.1-re. De a hangkártya driverében viszont virtuális térhangzás volt. Plusz nekem nem virtuális térhangzás a neve a creativ driverbe hanem headphone
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz d1abLo #12931 üzenetére
jol elbeszelunk egymas meleltt... hangfalon sztereoban hasznalom termeszetesen...
a fulessel probalom a 7.1et .
De legyen hibas a hangkari (nem az )
Akkor miert vizhangos USB re dugva is ? az is hibas ?
Arrol nem beszelve ,hogy usb-n ugy dongeti a melyeket mint atom ,meg 0 ra leveve a BASS-t is a soubldblaster programban (ezt telepiti fel a fules ha usbre van dugva )[ Szerkesztve ]
-
d1abLo
senior tag
válasz abridabri #12930 üzenetére
szerintem meg én is érthetően fogalmaztam
Lehet hibás a hangkari. Nekem is volt már ilyen hogy valami megsérült benne, és a hang átjött rajta, de nem csinált vele semmit (semmi eq, felerősítés semmi)hangfal meg sose fogja az ilyen virtuálisakat rendesen visszaadni, attól is lehet a visszhang.
[ Szerkesztve ]
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
veterán
válasz d1abLo #12929 üzenetére
Szerintem erthetoen fogalmaztam xd
van egy NAD 315BEE tipusu erositom, ha azt kotom a hangkartya zold kimenetere akkor tokletesen szol (az erosito+hangfal ) Tehat kizarhato hogy a hangkartyanak lenne baja .
Amint beallitom a virtual 7.1et egybol vizhangos szar lesz a hang.[ Szerkesztve ]
-
d1abLo
senior tag
válasz Sziszifeca #12927 üzenetére
ottvan pár kommentemmel feljebb" De alapból a sima 7h az csak sztereó."
Ez sima 7h szóval sztereó. A xonar megcsinálja neked a virtual 7.1-et.
Minden virtual többpontegyes fejes alapból SZTEREÓ[ Szerkesztve ]
-
nana95
tag
-
veterán
Vettem egy Creative alpha 3D fejhallgatot . par nap tesztelgetes utan azt kell mondjam ,kidobtam 14 ezret
Akarmit allitok egyaltalan nincs terhangzas erzesem, USB rol botranyosan szol. Xonar D1 hangkarira kotve, ha beallitom a virtual 7.1 et akkor meg tok viszhangos az egesz ,de tovabbra is csak 2 oldalrol hallok mindent.
(CS:Go ban beallitottam a terhangzast termeszetesen ) -
CsonkaImo
addikt
válasz Sziszifeca #12916 üzenetére
35K valóban sok. Én 28-ért vettem, de ennél többet nem is adnék érte. 30 ezer felett már komolyabb Stereo fejeseket lehet venni, meg 10 körül egy normális hangkártyát. Ezt a párost hangzásban biztosan nem érik el a több.1-es fejhallgatók.
[ Szerkesztve ]
-
Nowi
tag
válasz Sziszifeca #12916 üzenetére
ismerosnek valamiért ez jobban tetszik..
ThermalTake eSPORTS Shock One
de ahogy láttam ez is ajánlott..
-
Nowi
tag
sziasztok!
nézegettem az összefoglalót, de azért egy kérdést feltennék itt is..
20k-ig bezárólag melyik fejhallgatót érdemes venni??
leginkább játék, legyen 5.1 illetve mikrofon is kell hogy legyen rajta..
Az a Thermaltake tetszik pl. de nem tudom hogy mennyire éri meg ár érték arányban..
előre is koszi
[ Szerkesztve ]
-
dookiee
tag
válasz fffffffftKb. #12910 üzenetére
Hát már csak ha két hangkártyát nézel is van különbség, nem hogy a kettő között. De ha eddig csak alaplapit használtál akkor bármelyiket veszed jobban fog szólni. De usb-s hangkártya és usb-s hangkártya között is van
differencia.Xbox Series X
-
CsonkaImo
addikt
válasz Sziszifeca #12897 üzenetére
Kave-től az Isten óvjon! Ha jó térhangzás kell és "valós" 5.1 hangzás akkor Cm Strom Sirus. Így a hangkártyát se muszáj megvenni.
-
d1abLo
senior tag
válasz fffffffftKb. #12907 üzenetére
Nem nagy tudomány.
YTUsb-set laptophoz is tudod használni.
Ha kaptál választ a kérdésedre akkor már ne szerkeszd, tegyél fel újat, mert így zavaró
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz fffffffftKb. #12905 üzenetére
Én a külön hangkártyára szavazok, mert azt tovább lehet vinni másik gépbe. Illetve ha valami történik a fejhallgatóval a hangkártya másik fejhallgatóval is tudja a térhangzást.
-
fffffffftKb.
csendes tag
Most akkor melyik a jobb? A kulon hangkartya vagy az usbs hangkartyas? Ha mondjuk a fejhallgató alapara 23 ezer az usbs meg 32.
-
kalozhun100
őstag
válasz kalozhun100 #12859 üzenetére
Erre válaszolna valaki? Tapasztalt valaki hasonlót?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
d1abLo
senior tag
válasz fasirTTT #12901 üzenetére
Siberiában erőteljesebb, de az nem is szigetel annyira, illetve szerintem 7h kényelmesebb.
G430-van még kínálaton ,de sajna az usb-s így felesleges a hangkari. (oké lehet anélkül is használni, de felesleges azért felárat fizetni, ha úgyse használja az ember)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Digitális Állampolgárság Program
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.