- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
#96302336 #1230 üzenetére
Na, beléd is van kötve.Együttérzésem.
Vista SP1-en és 1.2-es patch-csel jónak tűnik a Crysis (60%-os gyorsulás mellett). Anno 1.0-n nyomtam, de textúrák ott sem tűntek el, amint az ASUS karira ASUS drivert tettem, nem referenciát. Ja, és geometria-kérelem engedélyezése kellett neki, meg még pár más programnak is.
Fegyveren fagyást láttam, nem havat, de így messziről visszagondolva nem biztos.
nV-s tesztig még nem jutottam el ez ügyben.wwenigma: Kétlem, hogy hiányoznál valakinek.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#96302336 #1230 üzenetére
nV megoldotta már, hogy a víz tukrozodese real time legyen?
Nem csak felhúzom a grafot maxra, hanem rendesen beállított driverrel, ahogy kell. Akkor nem fogsz írni marhaságokat, hogy 5FPS-el megy a Crysis.
És ezt vérpistike tudja, aki apuci anyuci pénzén vesz gétéikszet?
UI: bocs srácok, de megyek, felrakom a 8.5ös drivert. Bárcsak most csinaltak volna meg a Vantage cuccot, sok luzer AMD-s nem szembesult volna eddig azzal, milyen fostalicska kártya van a gépében. (azért eltörném a kezét aki tervezte a Vantage-t, szvsz nagyon csunya semmi fantazia nincs benne)
-
szacsee
nagyúr
válasz
#96302336 #335 üzenetére
Abu-ék már vesézik Gbors-al a témát, hogy ha valóban tényleges DX10-es játékok jönnek ki, akkor NV elhasalhat, akinek meg Ati-ja van fogyassza majd egészséggel.
De ez már ki lett vesézve...ATI = dx9 élvezhető gyorsaság, dx10 (valós) megfelelő teljesítmény
NV = dx9 nagyon gyors, dx 10 (valós, nem szponzorált dx9 mögé írt bughalmaz) fatal error.. -
szacsee
nagyúr
válasz
#96302336 #327 üzenetére
Szerinted?
GPU-GPU felépítéshez jobban hajaz az ATI, no meg teljes értékű DX10.1...szerintem ezt az átlagos bigyót is csak azért tették bele, hogy nemá ATI-ék elhúzzanak, mivel G92 nem szeresse a DX 10.1-et.
Nade nem akarok kirobbantani egy ATI-NV vitát már megjelenés elött, majd ha megjelenik a progi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Anime filmek és sorozatok
- Társasjáték topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest