- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
subaruwrc #9147 üzenetére
Namondjuk az addig okés hogy megy a cucc, de hiába van rajta víz, melegedik is, bár reggel szellőztetés volt 75fok körül megálltak a magok vantage alatt! Linxnél már másabb lenne a helyzet
Köszönöm a segíítséget, átnyálazom a dolgokat, és most még várok a többiekre hogy mit dobnak, aztán cselekedek majd valamit(ha a lapom is bírja
)
joshua7:
LLC be van kapcsolva nálam majdnem mindíg... 278xx volt talán a cpu score, de nemtudom mert azt kitöröltem, de futtatok még majd tesztet, csak még kitapasztalom a vga-t mert hiába fut le a teszt 990mhz-es gpu-val is ha nemkap elég feszt akkor csökken a gpu score...Ilyen kis hisztis az 580-am
Mellesleg én szobában tolom a dolgokat, de extreme tesztnél ajtó ablak nyitva, így szimulálok egy kis hütőházat -
jones965
Modder
válasz
subaruwrc #8802 üzenetére
Már itt van, éppen bonc asztalon. Készül rá a blackplate.
-
ffodi
veterán
válasz
subaruwrc #8750 üzenetére
Nos, adtam picit a procinak, egy laza 4510MHz-et + még kicsikartam pár mhz-et a vga-ból, természetesen alapfeszen.
Csak jöjjön már az afterburner, mert feszt akarok emelni.
Alapfesz egyébként 1,17V. /Az afterburner készítője írta, hogy már megkapta az új kárytákat, úgyhogy lassan kész lesz a támogatás.
/
Motion_Blur:
Lesz az még 25k is, hidd el.
-
ATtIs_80
tag
válasz
subaruwrc #8699 üzenetére
Ok, köszi! Vazzz eredménye is elég biztató.
Attól tartottam, hogy a GTX 570-esen nem lehet a feszt állítani (legalábbis a korábbi hírek még erről szóltak). Látom 1,1 V a max. ami adható neki. Ez mennyire veszélyes érték szerintetek? Még így is rendesen hűthető a kari a saját hűtőjével? -
helkis
veterán
válasz
subaruwrc #8680 üzenetére
lassan nyitni lehetne a démárkőrűlteknek egy szárnyat valamelyik a zöldházban..
nővér az ápolónak péntek 13:55kor :
-Tibor, vigyen a kettesbe egy gtx580-ast, mert amíg nem dől meg a mostani csúcs Vantage-ben, félek ügyeletben maradni.. (a kötszerünk és a nyugtató is kifogyott..)
-
Vigilante
őstag
válasz
subaruwrc #8489 üzenetére
Egyik spanom küldte, 1,5-öt kap biosból különben, szal nemtudom a strikerem mebolondúlt sztem. De a sima Cpu-z is azt mutatja, meg a lap BIOSA is amikro 1,5V-t adok neki, de amyg nem megy 70 fok fölé leszarom, úgy is majd 2011 elején i7 920-ra váltok, ezt a qx9650-et meg 50-be letudom passzolni simán! Csak egy jó giga x58-as lap annak lesz ám az ára
-
TTomax
félisten
-
ffodi
veterán
válasz
subaruwrc #8023 üzenetére
Hát igen, minden relatív, mert egy 3770-en járatott q6600-hoz képest jó eredmény. Viszont a q6600 jó esetben megy 4ghz-en, egy q9550 pedig simán megy 4ghz felett, szóval......
Illetve ha tuningos eredményeket rakunk be, akkor ne sajnáljuk az alkatrészeket, és ne 3800 körül menjen az a proci, mert rossz ránézni.1,5V alatt nem tuning a tuning.
Szeretem, amikor nem tudják egyesek felfogni, hogy kevés az adott proci, a vga(k)hoz. Jelen esetben 5970+5870-hez, legalább egy olyan i7 dukál, ami nem alapon jár........
Szerk.: q6600-ról i5 750-re váltáskor, nem hittem a szememnek úgy begyorsult minden, pedig mindegyik 4 magos, dualch. ram, stb.......
-
ffodi
veterán
válasz
subaruwrc #7994 üzenetére
Mondjuk ilyen órajelekhez, már a házventiket is felpörgettem.
Szerintem ln2 alatt nagyon durván menne ez az 5870. Valószínű léggel azért megy "csak" ennyit, mert a vrm-ek hamar nagyon forrók lesznek, és a hűtésük nem valami komoly(mondjuk a gyárinál jobb), tuti hogy a ram is ezért megy ilyen szarul. Lehet veszek rá egy Thermalrigh VRM hűtést hátha. Vagy hozol LN2-t meg pot-ot a GPU-ra, és megküldjük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- EAFC 25
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest