- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Nem bírtam tovább cérnával...visszatértem...
Reszkessetek tunerek...A fegyelem nem hogy lazulni, de szigorodni fog...
Lehet hogy ezentúl lassabban fognak bekerülni az eredmények, de alaposabb ellenőrzéseken fognak keresztülmenni...főleg a komolyabbak...Továbbra sem fogadunk el eredményt priviben, emilben...viszont visszatérek a régi gyakorlathoz: ha a PH!-n valamelyik topicban érdekes eredményt látok/találok, akkor felteszem...
Továbbra sem kerülhet fel olyan eredmény, ahol nem látszik a CPU órajele, a VGA órajelei és a 3DMark azon része, ahol a felbontás látható.
Továbbra is csak akkor "alapórajeles" egy eredmény, ha a CPU és a VGA is alapbeállításokkal üzemel. A rendszermemória órajele lefelé eltérhet a névlegestől...mert pl. az adott alaplap és proci esetében nem állítható be pontosan...tipikusan ilyenek az 1000, 1120 és 1200 MHz-es memcsik...vagy mert vmilyen más okból nem műxik a rendszer, csak alacsonyabb órajelen, pl. az 1066-os DDR2 memó és az adott lap csak 800-on hajlandó menni...vagy mert a kedves user az alacsonyabb késleltetések híve.
Felfelé való eltérésnél viszont nincs kegyelem...az már tuning!Nem kerül be olyan eredmény sem, ahol nem derül ki a VGA gyártója...legalább a hsz.-ből vagy az adatlapból. Nem vagyok hajlandó kinyomozni, milyen gyártmányt vásárolt a kedves felhasználó...
Amúgy: a toplista nyitóoldalán a fentiek nagyjából ugyanígy le vannak írva...vagy le lesznek...
A lényeg: be is kell tartanotok a játékszabályokat, csak így kerülhettek fel a listára.P.S.:
Én vagyok a listák "ura"...(és BioNiCMaN az én földi helytartóm)
Én találtam ki, én csinálom, én hozom a szabályokat...ellenvetés nincs, akinek nem tetszik, csinálhat/mondhat bármit, nem fog meghatni...
Viszont: én csinálom, de nem magamnak hanem nektek, fórumozóknak...
Ha nem értetek egyet a szabályokkal, a nyilvántartott adatokkal, az oldal kialakításával, akkor ne rejtsétek véka alá a véleményeteket...elő a farbával, vitassuk meg!
Persze nem itt, hanem itt: [link]
Ide az eredményeket várjuk...többet, nagyobbat, világraszólót...NYOMJÁTOK!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest