- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- A Honor profi iPhone másolásban
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabog4
üzenetére
1. Nem értem pontosan, mit kérdezel, de lehet, szarul áll egyes objektek normal-ja, dobj rá egy reset xform-ot, és collapsold bele, egyből látni fogod, az-e a hiba.
2. Attól is függ, mi hány poly, kezdők szokták elkövetni, hogy mindent sokkal több polyból csinálnak, mint amennyit szükséges, aztán hamar feltornázódik. Jobb klikk a viewportban bal felül a + jelre, majd viewports fül, ott kiválaszthatod, mit akarsz látni, azután pipáld ki,hoy mutassa is a polyszámot. Innen meg tudod nézni, mi mennyi. (fejből írtam, most nem nyitok ezért maxot, ha már szabin vagyok, de ott kell lennie, 7-es gomb a gyorsbillje,ha eltünne később).
3. Nyilván 1-1 nagyon részletes modellnél lehet hideolni poly-kat, objekteket, hogy az épp nem azon dolgozok, akkor minek egyen feleslegesen vga-t, vagy belayerezem maxban, aztán csak kapcsolgatom, ha renderelek ( pl. volt, ahol a füvet alfás planekkel kellett megoldani, és ugye jó sok is volt, az külön layeren volt, és amig máson dolgoztam, el volt rejtve).
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Apple iPhone 16 128Gb, 12 hónap Garancia, Fehér Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete, Piros, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest