- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
én az előző, 8600GT-met nem emlékszem már, hogy softmoddoltam-e, de mintha az rémlene, hogy arról még akkor (!) azt mondták nem lehet (az azelőtti Radeon 9600XT-m tuti softmoddolva volt, és nem is volt gondja). De lehet, hogy keverem azzal, hogy a radeon x1-2 esetleg 3-as szériát nem lehetett softmoddolni. Mindegy, a jelenlegi feladataimra bőven elég a 4670 is (játékokról nem is beszélve
). Egy négymagos procit kéne már venni, de a tandíjam elviszi a fizumat :S Hosszú a renderidő a már vételkor is belépőkategóriás 2magosnak árult, akkor 20k-s procimmal 
Furkó úr: azért a "kezdőt" én is úgy értettem, hogy a látványtervekben kezdő
mutattak képeket, hogy milyet tudnak, mondtam, hogy ennél jobbat tudok... ennyi kb... azért bennem van már vagy 5-6 év rutin, bár 90%-ka főként modellezés téren... Kereslet meg azért volt, mert pont szerencsém volt egy céggel, és ők kerestek meg... ők keresik a munkát is, én csak végrehajtottam az ottani szoftverekkel a kívánt feladatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Egy négymagos procit kéne már venni, de a tandíjam elviszi a fizumat :S Hosszú a renderidő a már vételkor is belépőkategóriás 2magosnak árult, akkor 20k-s procimmal
mutattak képeket, hogy milyet tudnak, mondtam, hogy ennél jobbat tudok... ennyi kb... azért bennem van már vagy 5-6 év rutin, bár 90%-ka főként modellezés téren... Kereslet meg azért volt, mert pont szerencsém volt egy céggel, és ők kerestek meg... ők keresik a munkát is, én csak végrehajtottam az ottani szoftverekkel a kívánt feladatot.