Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Netfone
- iPhone topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyetértek, soksok gyakorlással lesz haladó az ember... a profivá váláshoz szerintem más is kell, sok más területen is tapasztalat és tehetség, pl kézi rajz vagy hasonlók. Ha mondjuk ez igaz, sosem lesz belőlem profi
egy kockát nem tudok lerajzolni 
Mindenesetre szerintem sok, fokozatosan nehezedő modellekkel (legalábbis modellezés téren) lehet fejlődni. Ha túl kicsi a haladás, akkor nincs kihívás, ha túl nagy, és nem sikerül, akkor meg nincs sikerélmény... meg kell találnod, miben vagy jó, nekem pl az organikus modellezés nem megy, de az unorganikus egészen kezd menni
most katedrálist modellezek egy ismerős sajátpromó/reel animációs filmjébe, ami persze az én reel-em is lesz majd
nagyon majd, mert iszonyatos sok munka, én meg emellett elwowozom az időt, dolgozom, és az egyetemen is lassan vizsgaidőszak, amikor meg fogok dögleni...majd ha le lett csekkolva a templom állásaa, tolok még róla fel képet ide is...
amúgy a profizmustól még én is messze állok, de azért jól esett, hogy pár képem alapján lettem megkeresve látványterves munkák elvégzésére, és túl is estem páron már (Würth, Hell, Golding Media, Phillip Morris...) (amiknél megtanultam, milyen kompromisszumkésznek kell lenni, ha nyakon a határidő
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- Home server / házi szerver építése
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Kés topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Netezős gép - i3-3220 3.3 GHz, 16 GB RAM, GTX 650 Ti, 120 GB SSD + 1 TB HDD
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- Silent PC eladó - Z390 UD v2, i7-9700KF 3,6 GHz, 32 GB RAM, Radeon RX 570, 250 GB SSD
- ASUS P5AD2 PREMIUM LGA 775 RETRO ALAPLAP
- "Mini" 7R 230W Beam mozgófejes robotlámpa
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egy kockát nem tudok lerajzolni 
)