- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyetértek, soksok gyakorlással lesz haladó az ember... a profivá váláshoz szerintem más is kell, sok más területen is tapasztalat és tehetség, pl kézi rajz vagy hasonlók. Ha mondjuk ez igaz, sosem lesz belőlem profi
egy kockát nem tudok lerajzolni 
Mindenesetre szerintem sok, fokozatosan nehezedő modellekkel (legalábbis modellezés téren) lehet fejlődni. Ha túl kicsi a haladás, akkor nincs kihívás, ha túl nagy, és nem sikerül, akkor meg nincs sikerélmény... meg kell találnod, miben vagy jó, nekem pl az organikus modellezés nem megy, de az unorganikus egészen kezd menni
most katedrálist modellezek egy ismerős sajátpromó/reel animációs filmjébe, ami persze az én reel-em is lesz majd
nagyon majd, mert iszonyatos sok munka, én meg emellett elwowozom az időt, dolgozom, és az egyetemen is lassan vizsgaidőszak, amikor meg fogok dögleni...majd ha le lett csekkolva a templom állásaa, tolok még róla fel képet ide is...
amúgy a profizmustól még én is messze állok, de azért jól esett, hogy pár képem alapján lettem megkeresve látványterves munkák elvégzésére, és túl is estem páron már (Würth, Hell, Golding Media, Phillip Morris...) (amiknél megtanultam, milyen kompromisszumkésznek kell lenni, ha nyakon a határidő
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- FOTÓS beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egy kockát nem tudok lerajzolni 
)