- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Menthirist
üzenetére
Na, ismét sok újat mondtál, köszi!
Nem tudtam, hogy már 9-17k polynál tartunk...
Én a Gf 7600GS-el tuti nem tartok még ott. 
Gondolom olyan helyeken használnak alfát, ahol pl. hajat, szakállat kell csinálni, nem? Én most épp a tavaji karakteremet akarom megcsinálni normálisan. Nagyon rosszul osztottam el a poly-kat, és szörnyű káosz a topológia is. Nem csoda, hogy vért izzadtam a mappolásnál.
Test+fej+karpáncél+fegyverek összesen 6500poly lehet, és lehet alfát használni. Speculart nem használtam, de most fogok. Elég döglött nélküle...
Van benne lánc, kevés haj, és szakáll is. Ezeket szerintem alfával oldom meg, mert jelentős megtakarítás, bár még sejtelmem sincs, hogy fogok elfogadható alfás szakállat csinálni... PS-el próbáltam megfesteni, de eddig csak röhögtem az eredményeken.
Ja, és a diffuse textura is teljesen új lesz, mert az is tré volt, de nagyon.
Jóformán az egészet újrakezdem, elrettentő példaként jó lesz a tavaji verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én a Gf 7600GS-el tuti nem tartok még ott.