Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdoboy
csendes tag
hali mindenkinek
A biztonság kedvéért úgy kezdtem a fél napos itteni fórumot, hogy röpke fél nap alatt, árgus szemekkel rámeredtem a monitorocskámra, miközben olvastam igencsak visszanyúló soraitokat.
Há me jobb, ha tudok eztet + aztat. Mert ha olvastam róla, akko mijé kérdezzem meg, ha éppen más már megkérdezte és jött 1000-el a válasz.
Amennyit csak tudok mostanában megpróbáltam animozni. Amikor meg nem fértem hozzá a szomszéd Juliska nénitől, akkor anim-könyveket bátorkodtam olvasni, de sajnos vannak még homályba burkolózott részek. Ezeket próbálom lassan, kisebb időközökkel, nehogy szóvá tegyétek a 132 kérdésem egyszerre történő leírását.
A képek, amiket felraktatok, igencsak megviselte szerénységemet, mert dobtam is néhányszor egy hátraszaltóst. Na ettől a biped hátraszaltóstól-e vagy valami mástól, de igencsak megtetszett a karakteranimáció. Olykor, amikor radarállomásként láttam magam előtt a max8-om, akkor 2 órás vajúdással elvegyült feleslegesen elpazarolt idő után, össze is akartam csomizni az ámítógépem abba a szépen textúrázott dobozába.
Na, de itt vagytok ti, akár egy kis család. Rögtön feldobtatok, ha nem is a plafon tetejére, mint sütés közben a palacsintát. Szóval kissé visszatért a kedvem.
Pláne, hogy láttam, többen is hasonló, ámde shaderlövedékekkel agyonlyuggatott cipőben evezünk. És végre megpróbálhatok egy fórumba beugróként másokon segíteni. Remélem jó lesz neki. És írom is ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest