Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kezdoboy

csendes tag

hali mindenkinek
    A biztonság kedvéért úgy kezdtem a fél napos itteni fórumot, hogy röpke fél nap alatt, árgus szemekkel rámeredtem a monitorocskámra, miközben olvastam igencsak visszanyúló soraitokat.
    Há me jobb, ha tudok eztet + aztat. Mert ha olvastam róla, akko mijé kérdezzem meg, ha éppen más már megkérdezte és jött 1000-el a válasz.
    Amennyit csak tudok mostanában megpróbáltam animozni. Amikor meg nem fértem hozzá a szomszéd Juliska nénitől, akkor anim-könyveket bátorkodtam olvasni, de sajnos vannak még homályba burkolózott részek. Ezeket próbálom lassan, kisebb időközökkel, nehogy szóvá tegyétek a 132 kérdésem egyszerre történő leírását.
    A képek, amiket felraktatok, igencsak megviselte szerénységemet, mert dobtam is néhányszor egy hátraszaltóst. Na ettől a biped hátraszaltóstól-e vagy valami mástól, de igencsak megtetszett a karakteranimáció. Olykor, amikor radarállomásként láttam magam előtt a max8-om, akkor 2 órás vajúdással elvegyült feleslegesen elpazarolt idő után, össze is akartam csomizni az ámítógépem abba a szépen textúrázott dobozába.
    Na, de itt vagytok ti, akár egy kis család. Rögtön feldobtatok, ha nem is a plafon tetejére, mint sütés közben a palacsintát. Szóval kissé visszatért a kedvem.
    Pláne, hogy láttam, többen is hasonló, ámde shaderlövedékekkel agyonlyuggatott cipőben evezünk. És végre megpróbálhatok egy fórumba beugróként másokon segíteni. Remélem jó lesz neki. És írom is ...

Új hozzászólás Aktív témák