- iPhone topik
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atm*RefeeZ
tag
hellohello
tegnap akartam csinálni feszítővasat (mer mér ne..) és keresgéltem ééés találtam egy ilyen oldalt,hogy [link]. asszem érdemes megnézni,szerintem teljesen jó (paprika meg ronáldinnyó odabasz).van néhány speedmodelling videjó meg ilyesmik,hátha valaki okosul belőle.
a másik dolog...nyuszinak ígértem múltkor,hogy dzsipülök vele egyet viszont miután rájöttem,hogy el van forgatva valami kis szöggel az alap blueprint és mocsok lusta vagyok belőni a nézeteket nem kezdődött el igazából a prodzsekt (szorri
)...helyette megmutatom egy pár hónapos ultimax armageddon tutor elejét,mármint hogy meddig jutottam [link]. elég nagy a kép és sajna így sem látszanak rendesen az élek de ha vékonyabbra állítottam volna őket akkor a render ''alacson'' samplezése miatt valszeg szarabbul nézett volna ki..kb látszik rajta minden aminek kell szerintem.
atm szedek egy cga particle flow tutor részt,meglesem mennyire hoz lázba,lehet a következő néhány napban ezzel fogok pöcsölni,hogy megismerjem kicsit a részecskerencert.
kb ennyi, buhbuy
Új hozzászólás Aktív témák
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- HIBÁS - Alienware 17 R5 i9-8950HK GTX1080OC 8GB
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Gigabyte 5080 gaming oc , 28 h gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)...helyette megmutatom egy pár hónapos ultimax armageddon tutor elejét,mármint hogy meddig jutottam