Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
üzenetére
valószínűleg kodek beállításánál rontottál el vmit.
rendereld kép szekvencába, így ha elrontasz vmit tömörítésnél, nem kell újra renderelni egészet...meg amúgyis, ha bedöglik gép renderelés közben.
Milyen hibaüzenetet dob, mikor be próbálod pakolni videód diffuse chanelba?
ui.: linket kösz
amúgy megvan a szirmay-kalos féle 3d-s grafika és animáció, nah..hát abban vannak finom dolgok. GI algoritmusok 2 oldalas képlettel, meg anyámkínnya. A feléig jutottam, aztán feladtam
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amúgy megvan a szirmay-kalos féle 3d-s grafika és animáció, nah..hát abban vannak finom dolgok. GI algoritmusok 2 oldalas képlettel, meg anyámkínnya. A feléig jutottam, aztán feladtam