- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Aktív témák
-
NyOS
csendes tag
Sziasztok!
Ugy tunik, hogy kinovom a mostani gepemet, mert 3D-vel is szeretnek foglalkozni (OpenGL/Mesa), es arra a mai gepem mar eleg gyengus (400-as Celeron, minden masra jo amugy..)
Uj gepet szeretnek venni, ugyhogy egesz konfigotlet erdekelne, de sztem a 3D kari a kritikus, ezert nyitottam itt a temat..
Szoval:
A lenyeg: a gep egy mai vas legyen, amire gond nelkul felkuszik a Debian, 3D tamogatassal
alaplap, proci, stabil tap, videokari, hangkartya, halokari (ha nincs raintegralva) erdekelne.. meg hasonlok(huto, mem, bar ez se tunik kritikusnak).. winyobol van egy 120GB-os, azt megtartanam.. kiveve persze, ha az alaplap SATA-s, es annyival jobb, hogy megerje valtani.. Moncsi (analog bemenetu TFT), eger szinten marad (felteve, hogy van rajta ps2 dugo, nem csak usb).. ha tud vki szinten gond beuzemelheto cdrw+dvd combo-t, akkor azt se hallgassatok el legyszi
elsosorban olyanok velemenye erdekel, akik raktak mar ossze ilyen gepet.. ha valamit nem sikerult beizzitani, az is erdekelne.. mert akkor olyat nem veszek.. (minek van raintegralva mittomenmilyen tap cucc, ha ugyis csak a hot termeli..)
ui: ha valaki latott mostanaban olyan ps/2 bill-t, ami teljesen normalis kinezetu, nem msergonomikus, de a space egy kicsit ivelt, akkor az is szoljon.. eddig csak at-bol lattam ilyet, es mar olyat se lehet kapni sehol..
ja, AMD vs Intel se dolt meg el, az egyetlen biztos pont az OS :)
Aktív témák
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest