Aktív témák

• NyOS

csendes tag

Sziasztok!

Ugy tunik, hogy kinovom a mostani gepemet, mert 3D-vel is szeretnek foglalkozni (OpenGL/Mesa), es arra a mai gepem mar eleg gyengus (400-as Celeron, minden masra jo amugy..)
    Uj gepet szeretnek venni, ugyhogy egesz konfigotlet erdekelne, de sztem a 3D kari a kritikus, ezert nyitottam itt a temat..

Szoval:
    A lenyeg: a gep egy mai vas legyen, amire gond nelkul felkuszik a Debian, 3D tamogatassal
    alaplap, proci, stabil tap, videokari, hangkartya, halokari (ha nincs raintegralva) erdekelne.. meg hasonlok(huto, mem, bar ez se tunik kritikusnak).. winyobol van egy 120GB-os, azt megtartanam.. kiveve persze, ha az alaplap SATA-s, es annyival jobb, hogy megerje valtani.. Moncsi (analog bemenetu TFT), eger szinten marad (felteve, hogy van rajta ps2 dugo, nem csak usb).. ha tud vki szinten gond beuzemelheto cdrw+dvd combo-t, akkor azt se hallgassatok el legyszi

elsosorban olyanok velemenye erdekel, akik raktak mar ossze ilyen gepet.. ha valamit nem sikerult beizzitani, az is erdekelne.. mert akkor olyat nem veszek.. (minek van raintegralva mittomenmilyen tap cucc, ha ugyis csak a hot termeli..)

ui: ha valaki latott mostanaban olyan ps/2 bill-t, ami teljesen normalis kinezetu, nem msergonomikus, de a space egy kicsit ivelt, akkor az is szoljon.. eddig csak at-bol lattam ilyet, es mar olyat se lehet kapni sehol..

ja, AMD vs Intel se dolt meg el, az egyetlen biztos pont az OS :)

Aktív témák