Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
jrpryv
tag
Topic zárható

-
jrpryv
tag
Ezen se támogatja semmi az xp-t.
De ahogy látom, erre már nemis lesz esélyem. Találtam a honlapon egy azaz egy olyan drivert, ami támogatja az XP-t, de SP1-el, már azsem müxik, ráadásul leírták a honlapon, hogy ezzel a gyártó beis fejezte a fejlesztést...
Na mindegy, szal akár zárhatjukis, azért köszi a segítséget. -
DLDKox
aktív tag
Bocsi, link rosszul ment.
Bővebben: link -
jrpryv
tag
Sziasztok, azért nyitok egy topicot, mert nem igazán találtam mást, ahol ezt megkérdezhetném. Szal a problémám a következő. Kaptam egy webcamerát ajándékba, de semmi mást hozzá. A kamera 3com home connect típusu. Nincs hozzá driverem, a honlapjuk egy rakás sz@r, semmilyen drivert nem tudott adni. Később akitől kaptam küldött egy driver-t hozzá, de az nem müxik, arra hivatkozva, hogy 16 bites programot nemtud futtatni.
Szóval szeretnék megkérni mindenkit, akinek esetleg ilyen webkamerája van, hogy segítsen. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

De ahogy látom, erre már nemis lesz esélyem. Találtam a honlapon egy azaz egy olyan drivert, ami támogatja az XP-t, de SP1-el, már azsem müxik, ráadásul leírták a honlapon, hogy ezzel a gyártó beis fejezte a fejlesztést...