- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok! Én is TV vásárlás előtt állok és az alábbi 40"-42" TV-t szeretnék venni, az alábbi paraméterekkel:
- 40"-42" -os legyen
-FullHd
-1db Ethernetnek kell lenni rajta, mert jelenleg asztali gépről, később HTPC-ről futtatok filmeket.
- SMART 3D
- árban 130kAmire használnám az legfőképp 1080p-s filmeket játszanék le rajtuk, illetve TVnézés.
Két variáció kellene, mégpedig olyan TV-t írni ami egyrészt tudja a 3D/ nem tudja és az alábbi paramétereknek megfelel. Eddig én Sony/LG és Samsung TV-et néztem és egyenlőre arra jutottam, hogy az alábbi típust ajánljátok:=> Samsung UE40H6400
Ezen felül bármilyen TV-t ajánlhattok.
segítséget előre is köszönöm!
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
Sziasztok! Mai napi hozzáoszlásomban kiírtam a TV paramétereket, amit szeretnék vásárolni. Ezeket leszűkítettem az alábbi 3-ra:
1.Samsung UE40H6400AWXXH
2.LG 42LB650V
3.Panasonic VIERA TX-42AS500ELényeg még a garancia is,max veszek hozzá 1-2 évet még, de max 130k-ból (+5-10k) álljon meg és az ott felsorolt paramétereket tudja.
Dönteni nem tudok, majd egy kört futok valamelyik nagy áruházban.
[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
Sziasztok. Régeben kérdeztem már TV miatt és írtatok pár lehetőséget de amit írtatok nem igazán tetszett, de mivel MM-ben meg tudtam nézni számos Tv-t ezért az alábbiak kötül kellene választani
Árban ezek olyan 170k környékén vannak részemről ez a legmaximálisabb plafon, ileltve az alábbiakat kell teljesítenie:
- 3D jó ha van, illetve akkor szemüveg is legyen mellé 2 darab
- 40-42" os tévé legyen
- Legyen benne Ethernet port és DLNA funkció (Ez szinten mindenben van)
- FullHD
- HTPC-ről vagy gépről játszanék le rajta filmeket, sorozatookat ezenfelül tv-nék rajta ( T-home, settopboxal csatlakozva ami a tv-hez scart-al csatlakozik)
- legalább 2 év garancia vagy több.Őket néztem ki, ezenfelül bármit javasolhattok:
- LG 42LB671V
- Panasonic VIERA TX-42AS650E vagy Panasonic VIERA TX-42AS640E
- Sony Bravia KDL-42W706B
Sony Bravia KDL-42W815B vagy 42W805B => sajnos pontos típusra nem emlékszem de azt mondták Sony Centerben hogy most 170k -ért szerezhető.Amit írtatok ti:
- LG 42LB650V - ez kb 130k környéke
- Panasonic VIERA TX-42AS640E - ~135k környékeSajnos Pana tévéket nem láttam , szóval róluk nem tudok nyilatkozni.
Kérdés amire használnám megéri -e a +30-40k-s felárat?
Amúgy mikor megláttam a Sony-t (42W815B vagy 42W805B )kicsit leesett az állam, milyen képet ad.[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
Sziasztok, ma voltam MM-ben és megnéztem az LG 42LB671V-s TV-t és hát elégé jó, de amennyiért adják a TV-t azért más is körbenéztem.
Sony Center mellett elmentem és láttam ezen árkategóriában (170k) más versenytársat és megkérdeznélek titeket mennyire szép képe van illetve nincs e valami hibája.
Amit néztem az KDL-42W706B ami Smartos illetve 180-ért volt egy 42W805 vagy 815-ös tipusú.
Ahogy topict böngészem ajánljátok is meg nem is, de egy gyors véleményt kérnék, mert ma vagy holnap szeretném megvenni a TV-t.
Segítséget előre is köszönöm!
-
stigma
addikt
válasz #94529552 #22749 üzenetére
Ideális boltot megtaláltam már, már csak egyeztetni kell velük.
-
stigma
addikt
Sziasztok. Előre is köszönöm, hogy segítettetek (1.,2.) a TV vásárlásban, ami egy 42"-os FullHD tévé lett Sony Center jóvoltából.
Legfőképp Pumma kollégának.
Pontos típus amit vettem egy Sony KDL-41W815B-s TV lett, 179.990 FT-ért a Sony Centerből és nem bántam meg, mert tűéles képet ad, +D-is számomra megfelel.
A korábbi TV-k amiket ajánlottatok (LG 42BL671 vagy 650-es, illetve Samsung 40H64xx, Pana 40-es elfogyott sajnos) mind jó nézett ki, de a legszebb képet a Sony adta. (Tesztalak MM-ben az általam pendriveról vitt Új Transformers volt.)
Segítséget köszönöm mindenkinek, bátran vegyétek mert iszonyatosan jó TV.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gray Zone Warfare
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amatőr csillagászat
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- BestBuy topik
- További aktív témák...