- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz morphin #2832 üzenetére
Mi max 2,5 méterre keresünk tv-t. Tegnap beugrottam megint MM-ba, mert volt a közelben egy kis dolgom. Kíváncsi voltam van e valami különbség a Samsung F és ES típusok között. Igazából én laikusként csak annyit láttam, hogy az F króm kávát kapott, ami nekem nem igazán gyere be. Valamint arra voltam kíváncsi, hogy elég a 40" vagy inkább 46"? Hát igen, utóbbinál nekem érezhetően jobban jött a mozihatás, mikor megálltam kb 2,5 méterre a tévétől. Árban viszont ~250k, Aquaban meg ~214k. Azért nem mindegy.
Téged mi győzött meg abban, hogy LG-re esett a választás? Miben lehet jobb pl. egy 42" 660S mint egy 46" ES6100? (ha egyáltalán jobb)„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
nightshadow
veterán
válasz morphin #2821 üzenetére
Ha már úgy is írok...UE46ES5500 vs 47LM620S szerintetek?...a kettő közötti diffit most már lesz*rom. LG IPS számít valamit?
Az LM620-ról nem egyértelmű, hogy valós 100Hz-es-e vagy sem. Egyes tesztek szerint igen, mások szerint nem. Valaki linkelte itt korábban az LG ügyfélszolgálat levelét e tárgykörben, s az ügyfélszolgálat szerint sem az. Az LG az IPS paneles: ennek a gyenge pontja az alacsony kontraszt és a gyenge fekete, viszont kevésbé hajlamos a cloudingra. Az LG mellett szól még a 3D, (meg a valódi 100Hz, ha mégis az).
Az ES5500 az biztos, hogy nem valódi 100Hz-es, viszont kontrasztban, feketében jobb, mint az LG. Neked kell eldöntened, hogy mi a fontosabb. -
miquci
tag
válasz morphin #2436 üzenetére
Helló!Nekem Lg 37lm620s van (a szekrénybe nem fért be nagyobb) de csak jót tudok mondani róla.Külső winchesterről játszom a filmeket, és nagyon jól működik.a 3D-je nagyon jó, természetesen megfelelő minőségű film kell hozzá.Csak azt tudom mondani hogy az LG jó választás.