- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
morphin #2832 üzenetére
Mi max 2,5 méterre keresünk tv-t. Tegnap beugrottam megint MM-ba, mert volt a közelben egy kis dolgom. Kíváncsi voltam van e valami különbség a Samsung F és ES típusok között. Igazából én laikusként csak annyit láttam, hogy az F króm kávát kapott, ami nekem nem igazán gyere be. Valamint arra voltam kíváncsi, hogy elég a 40" vagy inkább 46"? Hát igen, utóbbinál nekem érezhetően jobban jött a mozihatás, mikor megálltam kb 2,5 méterre a tévétől. Árban viszont ~250k, Aquaban meg ~214k. Azért nem mindegy.
Téged mi győzött meg abban, hogy LG-re esett a választás? Miben lehet jobb pl. egy 42" 660S mint egy 46" ES6100? (ha egyáltalán jobb) -
nightshadow
veterán
válasz
morphin #2821 üzenetére
Ha már úgy is írok...UE46ES5500 vs 47LM620S szerintetek?...a kettő közötti diffit most már lesz*rom. LG IPS számít valamit?
Az LM620-ról nem egyértelmű, hogy valós 100Hz-es-e vagy sem. Egyes tesztek szerint igen, mások szerint nem. Valaki linkelte itt korábban az LG ügyfélszolgálat levelét e tárgykörben, s az ügyfélszolgálat szerint sem az. Az LG az IPS paneles: ennek a gyenge pontja az alacsony kontraszt és a gyenge fekete, viszont kevésbé hajlamos a cloudingra. Az LG mellett szól még a 3D, (meg a valódi 100Hz, ha mégis az).
Az ES5500 az biztos, hogy nem valódi 100Hz-es, viszont kontrasztban, feketében jobb, mint az LG. Neked kell eldöntened, hogy mi a fontosabb. -
miquci
tag
válasz
morphin #2436 üzenetére
Helló!Nekem Lg 37lm620s van (a szekrénybe nem fért be nagyobb) de csak jót tudok mondani róla.Külső winchesterről játszom a filmeket, és nagyon jól működik.a 3D-je nagyon jó, természetesen megfelelő minőségű film kell hozzá.Csak azt tudom mondani hogy az LG jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-roller topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- 90-es években voltam gyerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest