- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djxp01
senior tag
Értek mindent (azt hiszem
), köszi.
Egy másik kérdés is eszembe jutott, hogy a LED TV-knél mennyire jellemző a pixelhiba?
Mert a legnagyobb félelmem az, hogy pixelhibás TV-t vásárlok (jó persze 1-2 év után ha előjön az más, az annyira nem idegel fel, mint az, hogy vásárlás után hazaviszem és észreveszek egy hibát, és azt nézem majd folyamatosan..Az előző TV-m vásárlásakor (3 éve), már volt 3 napos zéró tolerancia a Samsungnál a pixelhibákra.
Mondjuk én mindig úgy csinálom a vásárlást, hogy mielőtt kifizetném személyesen, viszek magammal egy USB-t, rajta 6-7 egyszínű blank képpel, és azokat végigpörgetve átnézem a képernyőt, hogy van-e rajta pix. hiba.
Esetleg ennél egyszerűbb megoldás van a p. hiba kiszűrésére a TV megvásárlása előtt?
-
djxp01
senior tag
Köszi a választ
, viszont lenne pár kérdésem még:
-400Hz CMR van benne a leírás szerint, hogy értetted hogy, valódi 100Hz-es?
-ezeknél a tévéknél kell még félni attól, hogy nem full eredeti Samsung által gyárott panel kerül bele?
-tudom nem teljesen idevág, de ha rákötök a TV-re 1.4-es HDMi kábellel számítógépet, akkor a számítógépen lejátszott 3D-s 1080p-s videó tökéletesen fog lejátszódni? szemüveggel hiba nélkül adni fogja a 3D-t? (persze megfelelő proci van a gépben)
Úgy láttam, hogy elég sok boltban árulgatják most ezt a szériát még, gondolom utolsó darabokat akarják eladni, de én is félek kicsit ettől az "alacsonyabb" ártól
-
morphin
tag
Ha tehetném természetesen nem ekkora méretben gondolkoznék...de ahogy a mondás is tartja addig nyújtózkodom csak amíg...Mondjuk amikor leülök xboxozni akkor az ágy végébe/elé szoktam elhelyezkedni szóval ott meg már lehet sok is a 47". (1,8-ról sztem ki fog sülni a szemem) Viszont a film elsőbbséget élvez a játéknál.
-
lorinser
senior tag
Szerintem kérdezd meg a magyar forgalmazót vagy a hivatalos supportot.
-
nightshadow
veterán
Kategóriában egy picivel jobb a Sony szerintem. A kettő közül én biztosan a Sony-t venném. Mondjuk azt nem tudom, hogy 55"-ös méretnél milyen lehet a clouding mértéke (márkától függetlenül), mert ugye a képernyő széleitől kellene egyenletesen elosztani a világítást. Nem tudom, hogy ekkora képméretnél ez hogyan sikerül, mert otthoni viszonyok közt nem láttam ekkora tévét.
HX750: tévé szemüveg nélkül
HX751: HX750+2 db szemüveg
HX756: HX750 DVB-S tunerrel+2db szemüveg -
Jovanny2
őstag
Persze, amikor a kép vízszintesen van felezve (over-under). SBS-nél függőlegesen van felezve (side by side) a felbontás, és ha még ezt is felezi a szemüveg, az nem néz ki olyan nagyon jól. Nem mindegy, hogy olyan képed van, aminek a függőleges felbontása 1:1, a vízszintes pedig 1:4. Akkor már jobb, ha 1:2 és 1:2.
Az aktívnál tök mindegy, mert annál mindig 1:2-1:1, vagy 1:1-1:2 lesz a felbontás, mivel annak a szemüvege nem felezi a felbontást, ezért tud fullHD 3D-t, amit a passzív nem.@wrox: ez 100%-ban a lejátszott anyagon múlik, nem a TV-n. Valaki linkelt a Samsung fórumba olyan sample videót, amitől mindenkinek leesett az álla, csak most nincs időm megkeresni. Egyébként ha tudod, szerezd meg a Sammy nagy kalandja 1-2-t SBS vagy OU 3D-ben, az nagyon jól adja.
Persze, a fullHD 3D biztosan veri, de nincs lehetőségem Blu-ray lejátszásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest