- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
Én egy dönthető Hama-t vettem kiárusításban a Tacskóban 4500 Ft-ért, és nagyon-nagyon jó vételnek bizonyult. Ne a Te TV-d a kísérleti alany, olyat kell választani, aminek a teherbírása jóval a Te TV-d súlya felett van, és ha jól szereled fel, GARANTÁLTAN megtartja.
@(#2928) szala2: Persze, hogy szép a kép, nem ez volt a kérdés, hanem, hogy a villogás látszik-e. Látszik, próbáld ki: indíts el egy 3D filmet, kapcsold be a szemüveget. Most szépen süt a nap, nézz ki az ablakon, és látni fogod a vibrálást, ez biztos. Ha nem látod, akkor baj van.
Ez ilyen technológia, ezzel kell fizetni a fullHD 3D-ért, DE normál körülmények közt nem látszik (filmnézéshez ideális körülményekre gondolok). Ez senkinek se legyen visszatartó erő. Vannak olyanok, akiknek a szeme/agya érzékeny a vibrálásra, és megfájdul tőle egy idő után a fejük. Szerencsére én és a feleségem nem tartozunk abba a csoportba. Nekik mindenképp a passzív 3D felé kell gondolkodniuk.
-
Amantius
senior tag
Nos, én nem vagyok egy "advenced user", így sajnos nem nagyon tudok érdemben nyilatkozni. A régi TV-n nagyon kevés volt már a 2 SCART, ezért döntöttem a csere mellett (eredetileg akkor akartam lecserélni, amikor már füst száll ki belőle). Ezt a TV-t az itteni írások, vélemények alapján vettem (...ez az a TV amit az elfogadható minimumnak tartunk...). Eddig csak a távirányítóval volt bajom, de miután "kioktattam" a mindenes irányítót, már azzal sem. Kicsi, sűrűn, közel vannak a gombok, könnyű mellé nyúlni. Beállítási lehetőség eszméletlen sok van, de még nem tudom mi, micsoda, így nem babráltam, majd utánaolvasok. A talpa széles, nehéz, stabil, összesen 8 csavarral állítható össze.
Kérdezz, kérdezzetek, ha kíváncsiak vagytok valami konkrétumra, aztán próbálok válaszolni. -
Amantius
senior tag
-
powers
tag
Ezt majd az idő megmondja
Mivel én sem 1-2 évre tervezem ezt a tévét,és kell a több csatlakozó,inkább kiadok most valamivel többet érte mint akár 1 év múlva szívjak amikor kéne a harmadik hdmi.Állítólag a képe is szebb mint a 6030-nak,de erről én nem tudok nyilatkozni,nem láttam 6030-ast.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- OpenWRT topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest