- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
avlisz80
tag
Kivárhatod de ha karácsonyi akcióba nem az lesz leárazva akkor hiába vártál!Én már nem várok tovább!Ha fèl èv mulva veszem meg 220èrt akkor majd azon idegeskedjek hogy leviszik 200ra 3 hónap múlva?A tavalyi modellek az"es"szériások még a mai napig tartják az árukat!Van hogy 46"os drágább a tavalyibol mint az idei!
-
gycs02
tag
Gondolom az 5637-t olvastad már. Sok lehetőséged nincs, telefon, email, személyes megkeresés. A normálisabb boltok válaszolnak, én anno vagy nyolcnak írtam, abból négy válaszolt. Guglizz rá, hogy milyen garjegyet adnak az SMo által forgalmazott TV-khez, s ha személyesen fel tudod keresni a boltot megnézheted olyan-e.
-
-
avlisz80
tag
Üdv az ue46f6500-as samsungal szemezgetők közt!:-D...Igazából külömbség az es/f között az évjárat!F-es idei széria!Az utolsó két számjegy csak a színkódja a készüléknek,másban nem tér el!Tehát az f6510es fehér!Én se nagyon értem a 40ezres külömbséget a 2 közt!Hozzáteszem 40f6510 láttam élőben!Azért eléggé ütős ez a fehér design!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest