- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
superg
senior tag
válasz
lina7611 #21528 üzenetére
Az a philips a gyenge kontraszt/fekete miatt kivűl esik az érdeklődési körömön,úgyhogy nyilván én a Panát favorizálnám
(#21525) Osynho Úgy tudom igen,szoftveresen megoldották
BBéci : Miért irtózol ennyire a Philipstől?Mondjuk egy(azthiszem) tavalyi 8008-as VA panellal jó kritikákat kapott,ezek szerint tudnak ők jó tévét is csinálni,nem?
-
lorinser
senior tag
válasz
lina7611 #21531 üzenetére
Szia!
Nekem pont egy ugyan ilyen Philips 47PFH 6309/88. Én kb. 2 hónapja vettem, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Ez már a 2. Philips TV-m, azt is és ezt is a képminősége miatt vettem.
Az igaz, hogy a menü lehetne gyorsabb de a képminőség kárpótól mindenért (kb. 1,8 méterről nézem). Az Ambilight utánozhatatlan, sötét szobában tényleg nagy élmény!
A média lejátszó részét nagyon nem próbálgattam még mert van külön médialejátszóm.A 3D szerintem nagyon jó, nekem nincsen gondom vele, csíkozódást, szellemképet nem látok rajta. 2D-ből is egész jó 3D-s képet csinál, persze a legjobb a valódi 3D-s film.
A Panasonicot nem ismerem, arról nem tudok nyilatkozni de azért remélem többet tudtam segíteni mint BBéci kolléga.
-
BBéci
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Apple asztali gépek
- Hobby rádiós topik
- Hővezető paszták
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest