- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #38805 üzenetére
Közben kötöttem a kábelre másik LG TV-t és azzal nem volt semmi probléma tapasztalható. Kizárásos alapon a Tuner egység hibára tippelek. LG oldalon igényeltem a javítást.
MD
L -
Charras
csendes tag
válasz
MaxxDamage #38802 üzenetére
Bocs,a szignálgenerátor egy szervizműszer,ami monoszkópot,csíkos ábrát,konvergencia ábrát küldhet a tvre.
A videókon meg biztos ismered,az ant in/rf out csatlakozót,ezt az rf out-ot lehet összekötni a tévék antennabemenetével egy ilyen kábellel.
A kimenet még előfordul egyes dvdfelvevőkön c64-en és általában a mikroszámítógépeken,olcsóbb játékkonzolokon."bocs ha nem érdekel.".
(#38803) Gsx-rr de tudják ):
-
Charras
csendes tag
válasz
MaxxDamage #38793 üzenetére
Egyébként azt hiszem,a régebbi tévéd tunerjét "meg ezt is" nem ártana egy szignálgenerátorral,házi megoldásként egy régebbi videó,rf kimenetével ellenőrizni,mert ha ezeket behangolja,nem tunerhibás.
Bocs valamikor a crt korszakban sokat foglalkoztam tévékkel "és tunerhibát csak villámcsapás után láttam" bár lehet a digitális adásokkal ez megváltozott.(#38799) gyeniko valóban nem közvetlenül ezt kérdezte,de megoldás számára és a gyári beállításnál sok esetben jobb.
Valóban a tudása legjavát nem publikálják,pedig pl én néha használom játék átvitelre"persze nem fps",képernyőtükrözésre már sűrűbben"a böngésző jobb azon,médiaátvitelre minimum naponta egyszer. -
Charras
csendes tag
válasz
Egyébként azt hiszem,a régebbi tévéd tunerjét "meg ezt is" nem ártana egy szignálgenerátorral,házi megoldásként egy régebbi videó,rf kimenetével ellenőrizni,mert ha ezeket behangolja,nem tunerhibás.
Bocs valamikor a crt korszakban sokat foglalkoztam tévékkel "és tunerhibát csak villámcsapás után láttam" bár lehet a digitális adásokkal ez megváltozott. -
Charras
csendes tag
válasz
Hát sajnos a lassú,rossz nettel mint szolgáltatással nekem is van tapasztalatom,a régi szolgáltatómnak 2016 márciusban jeleztem,hogy a szolgáltatás,esetleges,áprilisban,hogy a világ feje tetejére állt,és a rendelkezésre állás kb 4% ,Május óta vagyok elégedett,Telenor 4g ügyfél.
Tévével kapcsolatban,műholdas megoldások sem jöhetnek szóba ?
Illetve a reklám határát súrolva,telenor hypernet home s ,1 évig 3990-ft. Aztán 4990-ft.van benne 1000-ft. kedvezménykeret ,a 100 GB éjszakai adatforgalom 920-ft.ehhez a Telenor mytv start,alap ingyenes,de nagyobb csomagok is megrendelhetők,a mytv-re pedig nem számol adatforgalmat,értsd az adatforgalom nem terheli a kereted,ingyenes ,egyébként bármelyik Telenor internetre is képes díjcsomagnál igy van,beleértve a feltöltőkártyásokat is ,pl mychat,csak ebben az esetben egy nagyobb tévé csomag megrendelése,nem tudom hogyan lehetséges. -
Cs1csó
titán
válasz
Voltál bent személyesen ordibálni, verni az asztalt panaszkönybe írogatni stb.? Lehet az használt volna - nem tudom - de ha az infrastruktúra xar akkor hiába.
-
Charras
csendes tag
válasz
MaxxDamage #38790 üzenetére
Tévének nincs is, "szerencsére" a szolgáltatásnak viszont van.
Amin,ha tényleg tökéletes a kábeled ,te már nem tudsz javítani,bár ha a másik szobában jó,itt meg nem,az elgondolkodtató.
Mindenesetre az ilyen hibát érdemes,a szolgáltató felé azonnal jelezni ha ismétlődik.
Ha együttműködők,kivizsgálják.Az ő érdekük is az éveken keresztül elégedett ügyfél.
Az ilyen hibát akkor jó jelezni mikor kezdődik,tehát van is.Mert ha épp nincs,nincs az a csodaszerelő aki megtalálná.
És mivel ez egy időszakos hiba,az elhárításán segíthetnek a megfigyeléseid,például csak nappal rossz,éjszaka megjavul,vagy párásabb időben rossz,ha szárazra fordul,pár óra alatt megjavul,és egy tényleg furcsa,csak tíz fok alatt rossz. -
Charras
csendes tag
válasz
MaxxDamage #38787 üzenetére
Gyakorlatilag ha egyes csatornák be sem jönnek mások nem stabilan még valószinűbb,hogy jelprobléma.
Én mondjuk műholdas vagyok,de az alapeset hasonló,van néhány csatorna ami instabil.
Még azt tudnám ajánlani,vidd át azt a boxot egy teszt erejéig,lehet hogy abban érzékenyebb a tuner,és már ez is észlelhető különbség.
A tévészerelőnél pedig fontos lehet,hogy független,vagy a kábelszolgáltató megbízottja,persze nincs okom kételkedni abban amit mondott,de az idő folyamán sok minden változhat. -
Charras
csendes tag
válasz
MaxxDamage #38784 üzenetére
A kábel rg6 mindenképp rézkábelt ajánlom,és lehetőleg többszörösen árnyékoltat.
Semmikép nem jó toldást csinálni,forrasztottat sem,mert a kábel 75ohm ellenállását elrontja,és ismeretlenül sokat csillapít.
A tökéletes jelet is elronthatja rossz kábelezés,ha lehet szűrőből is az elérhető legjobbat használd.
Kábel, [link].
Dugó, [link].
Persze mindkettő csak ajánlás,és nem egy kiterjedt keresés tökéletes ár/érték arányú eredménye. -
Charras
csendes tag
válasz
MaxxDamage #38777 üzenetére
Szerintem inkább a gyenge jel lehet a bűnös,persze elromolhat egy tuner,például túláramtól,vagy természetes elöregedés,bár ilyet húsz év körülieknél sem láttam,de a valószinűbb ok a jelminőség.
Letesztelni úgy tudod,hogy a nyolc tévéből hetet kihúzol áramból, a nyolcadikat teszteled.
lehet,hogy gyenge minőségű elosztó vagy szűrő a bibi,végülis a jó is sokat csillapít,és a csatlakozók,és a kábel is minél hosszabb annál többet,és minél olcsóbb annál többet.
Ehhez még hozzájön,hogy elektromos zajt szedhet össze ,"a padláson különösen" .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest