- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
válasz
tobias88888 #40997 üzenetére
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #20677 üzenetére
-
BBéci
legenda
válasz
tobias88888 #20126 üzenetére
Vagy a kábel, vagy a csatlakozók valamelyike meghibásodott. Kezdésként tegyél próbát egy másik HDMI kábellel. Leírásod alapján könnyen lehet, hogy valamelyik aljzat ment tönkre.
-
válasz
tobias88888 #20126 üzenetére
Hőt áram termel. Nagy áram ott nem folyhat, mert csak jel. Ezért is szikrázik. = rossz!
Szoftveres mérés nem mérés. 10% a tűrés +/-, de ezt fenntartással kezelném. A lényeg, hogy jó a fesz. Ott valami zárlatszerűség lehet. Másik kábel? Másik VGA? Szűrd ki mi okozza. -
Daert
őstag
válasz
tobias88888 #9182 üzenetére
Köszi a linket,elolvastam és egy samu 50"5300as tv-t meg is sasoltam.Nekem vibràlt.Megaztàn a cikk hozzàszòlàsaiban van egy link ami szerint half-out ide vagy oda azért az full3d.Végülis mindegy.Az LG 55"LA667s mellett döntöttem.
Köszönöm mindenki segitségét.Boldog karàcsonyt minden kedves forumtagnak! -
blakey
titán
válasz
tobias88888 #9194 üzenetére
Nem érted a lényeget, Egy 25 GB-os Blu-ray lemezen is lehet teljes értékű 3D semmi "lejjebb konvertálás" nélkül. Nem attól Full HD 3D, mert 50 GB-os lemezen van, pl. egy természetfilm ami 50-60 perc, simán ráférhet egy 25 GB-os lemezre. Milyen tv-d van, hogy nem tudod felezi-e vagy sem?
-
blakey
titán
válasz
tobias88888 #9185 üzenetére
Valamit nem értesz, meg tudja jeleníteni a 3D Blu-ray-t is, a megjelenítési módja más, ráadásul rosszul tudod, mert pont, hogy a passzívnál kisebb az áthallás (ettől függetlenül ott is előfordul) ill. 2 aktív 3D között is vannak különbségek.
A Full HD 3D nem attól FHD 3D mert "bd50es 3D", egy BD25-ös is lehet FHD 3D és nem minden aktív 3D Full HD 3D.Van olyan aktív 3D-s TV ami szintén felezi a felbontást, ilyen volt pl. a samu d6500-as LCD tv is.
"Nekem aktív van és nincs áthallás egyáltalán" - vagy csak nem látod.
-
blakey
titán
válasz
tobias88888 #9182 üzenetére
A passzív is tud "bd50es 3d-t", nem ez a különbség hanem, hogy a passzív minden Full HD 3D esetén felezi a a felbontást, a többi amúgyis felezett "half".
A vizszintes csíkozodást azért látod, mert minden második sor a másik szemre kerül, nem vész el semmi csak épp feleződik.
Passzív 3D esetén sokkal kisebb az áthallás mind aktív esetén, ettől függetlenül az aktív közelebb áll az "igazi" 3D-hez. Van amelyik zavaró és van amelyik nem, a samu 3D-nél fájt a fejem, a pana plazma és toshiba lcd 3D-nél nem fájt a fejem. Passzívnál meg kisebb az esly a fejfájásra, Jelenleg aktív 3D-t használok, már amikor és nem fáj a fejem.
-
Daert
őstag
válasz
tobias88888 #9172 üzenetére
Miért jobb-szebb az aktív 3D a passzívnál.Mai viszonylatban nem tudom,mert nincs lehetőségem kipróbálni az aktív 3D-t,de 2 éve zavarta a szemem az aktív képe.
-
nismoka
addikt
válasz
tobias88888 #9137 üzenetére
Nem, samsungra nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- Hardcore café
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Sorozatok
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest