- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zozy84 #20869 üzenetére
Nehéz kérdés, mert kevesen látták egymás mellett, jól beállítva mindkettőt. Az 5 év jótállás jár most a Panasonic-hoz hivatalos márkakereskedőktől vett tévére, míg a Samsungra így 2 év. Ezért azt javaslom, hogy a Samsung választása esetén, a +3 év jótállást vedd meg hozzá, nehogy ez miatt ostorozd magad, ha netán 2 év után elromlana.
-
HagaNRG
őstag
válasz
zozy84 #20091 üzenetére
Kettővel följebb érdeklődtem én is kb. hasonló paraméterekkel, szintén volt plazma tulajként két tv-ről.
Csak nálam a TX-50AS650E Pana (250ezer) helyett a TX-50AS600E Pana (190 ezer) jött szóba.
A kettő között vajon van érdemi különbség, vagy lehet, hogy +60 ezerért a 650 csak a 3D-vel tud többet a 600-as modellnél?Ráadásul most még általad bejött a képbe a tyúklábú (ami szerintem elég giccses) Samsung S6200 modell is, csak, hogy nehezebb legyen a dolog...
-
törölt tag
Akkor viszont Samsungokat is nézd meg.
Meg erre gyere : Plazma TV topik3388: Csak akkor ha zavar a villogása az aktívnak.
Amúgy a passzív felezi a felbontást úgyhogy felejtős. -
törölt tag
Erre nézelődj : http://www.idealo.co.uk/compare/3822785/panasonic-tx-p50st60-tx-p50st60b.html
Bár itthon jóval olcsóbb. 300k
-
kovadika
őstag
Nem kéne. Ennyi pénzből nagyobb és jobb plazmát lehet venni, de szép a talpa!
Majd segítenek az LCD szakértők, én csak próbáltam felhívni a figyelmed arra, hogy a G20 szintjét nagyon nehéz és költséges lesz meglépni LCD fronton. Ez kanyarban sincs hozzá képest. (Ezzel részemről lezárom a témát, mert ha több hozzászólást írnék, akkor flame-el vádolnának)
-
kovadika
őstag
250-et sajnos már egyáltalán nem ér meg egy használt G20. Már újonnan lehet ennyiért jobb képminőségű plazmát venni.
Nem tudom milyen 50"-os 3D-s LCD lehet venni 200 alatt, de még a 42"-osok is csak integethetnek ilyen áron egy G20-nak képminőség szempontjából.
Szerintem ne szúrj ki magaddal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest