- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony309
őstag
Köszönöm Neked és Zjunior-nak is a választ!
Tőled viszont azt kérdezném, hogy nem pont a sok kábeltévé használat miatt lenne jobb egy LED LCD, mint egy plazma a beégés miatt!
Nagyon nincs kedvem kapcsolgatni és zoomolgatni, ahogy a plazma topicban mondják!
Lusta vagyok erre is odafigyelni! -
lorinser
senior tag
Nem sértődtem én meg. Nekem még most is több Philips termékem van (LCD, médialejátszó, DVD és BluRay lejátszó, háztartási gépek) amikkel mint korábban említettem semmi gond, szerelő nem látta egyiket sem. Ezért ha tőlem kérdezik, akkor a Philipset szoktam ajánlani (és nem csak a képminőség miatt).
Az Ambilight-el kapcsolatban pedig egy kis olvasni való amiből kiderül, hogy nem "parasztvakítás" és hogy akinek ilyen TV-je van otthon, miért is beszél róla elismerően: Ambilight
-
lorinser
senior tag
Ez tényleg parttalan vita lesz. Az én Philipsem már 3 éve nálam van és a családban van egy másik ami pedig lassan 10 éves. Szervizt egyik sem látott. Tehát még nem "jöttem rá".
Az Ambilight-ot meg nézd meg egy megfelelő helyen és rá fogsz jönni, hogy mitől is olyan különleges. Az Ambilight le van védve és nyilván nem adja olcsón (vagy nem is adja) a Philips.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest