- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#93966848 #13681 üzenetére
Ez azért nem feltétlenül így van....
Pl magamon lepődtem meg a legjobban. 10 éve nem voltam szemészeten, legutóbb +2.5-ös volt a szemem, szemüveget letettem mert fájt a fejem tőle, kontaktlencsét sem hordtam mert nem érdekelt. Tudni kell gusztustalan sokat gépezik, főleg este fekve a noti rajtam, kijelző 10 centire nézem. Kevesebb mint 1 hete most voltam szemészeten, és meglepődve mondta az orvos hogy 0-ás a szemem, azaz teljes jó, és szemüveget sem kell hordanom, vagyis magától megjavult...
-
LucasGrant
aktív tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#93966848 #13498 üzenetére
Van 47"-esbe is. Bár 3,5 méterre szerintem jó lenne neked az 55"-ös is simán. Pár nap úgy lennél vele hogy mi hülye vagy hogy ekkorát vettél oda, majd utána már azt mondanád hogy jöhetne egy nagyobb is...
Vagyis nekem régen így volt mikor egy kisszobába vettem egy 47"-es LG-t...Bár 3 méterre az 55-ösnél mint írtam is régebben nem kellene nagyobb, de 3.5 méterre talán még egy 60-as is elférne...
De ez csak az én véleményem, vedd azt amit jónak gondolsz...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#93966848 #13474 üzenetére
Nem mondom hogy jobb vagy rosszabb, mivel itthoni környezetben nem láttam, csak boltokban néztem meg.
5 nap kellett míg megszoktam, de pásztázni sose kellett a képernyőt...Asszony is a végére már dicsérte hogy ez az a TV aminél nem hunyorog ha nézi...
Szóval nagyságra meglehet szokni, viszont már én is azt mondom hogy 3 méterről nézve nagyobb már nem kell.
LG-hez meg visszatérve, nem tudom, annyira nem fogott meg....
-
Sokee
aktív tag
válasz
#93966848 #13384 üzenetére
Lg ből akkor ábrándultam ki mikor megnéztem jópárat élőben, és a középkategóriás 6-os szériás modelleknél is az összeszerelés minősége hagy némi kívánnivalót maga után, több modellnèl is pl megnyomtam a kijelzőt és bement kb fél centit és rés volt a keret meg a kijelző felülete között, nem tudom miért van ez, pl samsungoknál nincs ilyen, jó tudom hogy nem ez alapján kell választani, meg nem nyomkodja otthon az ember, de ha megveszek egy tv-t több mint 100 ezerért akkor az legyen már rendesen összerakva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 1 / 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest