Új hozzászólás Aktív témák

• lowzor

veterán

Hali!

Létezik olyan TV, ami teljesíti ezeket a követelményeket?

-Minimum 42"-es, de ennél ne legyen sokkal nagyobb, mert legtöbbet kb 1,9m-ről nézem.
    -Jó minőségű VA panelje legyen, amin oldalról/felülről nézve sem nagyon fakulnak a színek (bár többnyire szemből néztem, de az előző AUO paneles LG 43LF630V-mnél idegesített, hogy fakult, mikor a szobában járkáltam). A képminősége és a színvilága is nagyon jó legyen.
    -Felhősödés/LED bevilágítás a lehető legkisebb valószínűséggel legyen rá jellemző, ezért jobb lenne, ha Direct LED-es lenne. Homogén fekete legyen az egész, mikor fekete háttér van.
    -Natív 100hz-es legyen.
    -3D nem kell.
    -Elég a Full HD is, de az UHD-t sem vetem meg, bár ahhoz a netem nagyon kevés lenne, hogy 4K-t streameljek/töltsek le.
    -Nem kell annyira jó Smart rész, a Youtube tökéletes legyen rajta, az a lényeg.
    -Korrekt médialejátszója legyen.
    -Legyen benne a Euronics kínálatában, mert oda 2 perc alatt visszatudom vinni, ha nem jó rajta valami.

Eddig ezt néztem, ami ezeket szerintem teljesítené, de tesztet nem találtam róla:

SONY KDL43W808CBAEP

Ami még szóba jöhetne, bár ennek gondolom alacsony kontrasztú IPS panelje van, viszont 4K-s:

LG 43UF778V

Viszont sajnos mindkettő Edge LED-es. :(

Új hozzászólás Aktív témák