- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Tommer
tag
Rendben van, az adataimnál lévő e-mail cím az érvényes, de most előbb meg kell néznem a holnapi napot, elvileg OK lesz, de mint említettem a munkámtól függ, szerintem olyan 12:00 felé, vagy délután 16:00 után tudnánk találkozni! De persze majd írok, vagy ide, vagy a mail címedre!
Visszatérve az ASUS A7N8X -re, hát nálam ez volt a helyzet, lehet, hogy speciális, de a legújabb BIOS volt rajta, és mégsem szerette a HYNIX ramokat! Lehet, hogy egyedi eset, azért írtam le, mert nálam ez volt a nagy helyzet, szóval ebben a rohadt számítástechnikában semmi sem biztos! -
Tommer
tag
Jó el tudom vinni, ha igaz napközben is, de ez a holnapi naptól függ! Remélem olvastad a módosított hozzászólásom is, az alapján hozz döntést! De ha mondjuk nem mükszik az alaplapodban akkor nyugottan szólj és visszaveszem! Szóval még kipróbálást is adok, ha úgy jobb neked! Nekem nem sürgős, mint írtam mükszik duálban a kettő csak majd bővíteni szeretnék!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Tommer
tag
Igen gari van rá, úgy elvileg 8 hónap, de ezt meg kell néznem! A mai nappal kapcsolatban pegid, hááááát nem tudom, lehet, hogy holnap lesz belőle, vagy ma csak olyan 19:00-felé lehetne róla szó sajna (marha sok ma a munkám)! Valamint egy ABIT NF7 -ben mükszik duálban, csak hát úgyibár több ram kell bele, így eladnám és vennék helyette egy 1db vagy 2db 512-est!
De azért szólok, hogy a lapot (ABIT NF7) és a ramokat, egyszerre vettem szóval a garilapon nemcsak a memória, hanem az alaplap is rajta van! Szóval csak így tudom adni a garancialapot!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest