- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Tommer
tag
Rendben van, az adataimnál lévő e-mail cím az érvényes, de most előbb meg kell néznem a holnapi napot, elvileg OK lesz, de mint említettem a munkámtól függ, szerintem olyan 12:00 felé, vagy délután 16:00 után tudnánk találkozni! De persze majd írok, vagy ide, vagy a mail címedre!
Visszatérve az ASUS A7N8X -re, hát nálam ez volt a helyzet, lehet, hogy speciális, de a legújabb BIOS volt rajta, és mégsem szerette a HYNIX ramokat! Lehet, hogy egyedi eset, azért írtam le, mert nálam ez volt a nagy helyzet, szóval ebben a rohadt számítástechnikában semmi sem biztos! -
Tommer
tag
Na csak, hogy világos legyen, azért írom a kipíóbálást, mert van nekem egy ASUS A7N8X lapon is, vettem bele 2x512 DDR400 Hynix ramot Gianni-tól, de nem működött benne, (persze a memória teljesen jó volt), akkor kicsrélte Gianni 2x512 DDR400 ismét Hynix-re, de ezzel sem működött, persze ezek a memóriák is tökéletesek voltak ( Csak nem ebben a lapban), na akkor végső elkeseredésemre kicserélte Gianni emberünk 2x512 DDR400 dobozos KINGMAX memóriákra és láss csodát csak úgy süvített a rendszer! Vagyis:
az ASUS A7N8X nem szerette a Hynix memókat!
Na ennyi a történet! Ezért írtam a kipróbálást, mert e memóriáknak biztos, hogy semmi bajuk nincs! -
Tommer
tag
Jó el tudom vinni, ha igaz napközben is, de ez a holnapi naptól függ! Remélem olvastad a módosított hozzászólásom is, az alapján hozz döntést! De ha mondjuk nem mükszik az alaplapodban akkor nyugottan szólj és visszaveszem! Szóval még kipróbálást is adok, ha úgy jobb neked! Nekem nem sürgős, mint írtam mükszik duálban a kettő csak majd bővíteni szeretnék!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Tommer
tag
Igen gari van rá, úgy elvileg 8 hónap, de ezt meg kell néznem! A mai nappal kapcsolatban pegid, hááááát nem tudom, lehet, hogy holnap lesz belőle, vagy ma csak olyan 19:00-felé lehetne róla szó sajna (marha sok ma a munkám)! Valamint egy ABIT NF7 -ben mükszik duálban, csak hát úgyibár több ram kell bele, így eladnám és vennék helyette egy 1db vagy 2db 512-est!
De azért szólok, hogy a lapot (ABIT NF7) és a ramokat, egyszerre vettem szóval a garilapon nemcsak a memória, hanem az alaplap is rajta van! Szóval csak így tudom adni a garancialapot!
[Szerkesztve] -
Tommer
tag
Eladó a címben említett 2x256MB SAMSUNG RAM. Úgy 2 hónaposak, nem voltak tuningolva és nem is tudom, hogy mit bírnak a ramok! Most duálban mennek alapon! Megnézhető, tesztelhető és elvihető.
Az ár: 2x3500 = 7000 Ft.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Futás, futópályák
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged