- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
Aktív témák
-
Tommer
tag
Rendben van, az adataimnál lévő e-mail cím az érvényes, de most előbb meg kell néznem a holnapi napot, elvileg OK lesz, de mint említettem a munkámtól függ, szerintem olyan 12:00 felé, vagy délután 16:00 után tudnánk találkozni! De persze majd írok, vagy ide, vagy a mail címedre!
Visszatérve az ASUS A7N8X -re, hát nálam ez volt a helyzet, lehet, hogy speciális, de a legújabb BIOS volt rajta, és mégsem szerette a HYNIX ramokat! Lehet, hogy egyedi eset, azért írtam le, mert nálam ez volt a nagy helyzet, szóval ebben a rohadt számítástechnikában semmi sem biztos! -
vakarcs
aktív tag
-
Tommer
tag
Na csak, hogy világos legyen, azért írom a kipíóbálást, mert van nekem egy ASUS A7N8X lapon is, vettem bele 2x512 DDR400 Hynix ramot Gianni-tól, de nem működött benne, (persze a memória teljesen jó volt), akkor kicsrélte Gianni 2x512 DDR400 ismét Hynix-re, de ezzel sem működött, persze ezek a memóriák is tökéletesek voltak ( Csak nem ebben a lapban), na akkor végső elkeseredésemre kicserélte Gianni emberünk 2x512 DDR400 dobozos KINGMAX memóriákra és láss csodát csak úgy süvített a rendszer! Vagyis:
az ASUS A7N8X nem szerette a Hynix memókat!
Na ennyi a történet! Ezért írtam a kipróbálást, mert e memóriáknak biztos, hogy semmi bajuk nincs! -
Tommer
tag
Jó el tudom vinni, ha igaz napközben is, de ez a holnapi naptól függ! Remélem olvastad a módosított hozzászólásom is, az alapján hozz döntést! De ha mondjuk nem mükszik az alaplapodban akkor nyugottan szólj és visszaveszem! Szóval még kipróbálást is adok, ha úgy jobb neked! Nekem nem sürgős, mint írtam mükszik duálban a kettő csak majd bővíteni szeretnék!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Tommer
tag
Igen gari van rá, úgy elvileg 8 hónap, de ezt meg kell néznem! A mai nappal kapcsolatban pegid, hááááát nem tudom, lehet, hogy holnap lesz belőle, vagy ma csak olyan 19:00-felé lehetne róla szó sajna (marha sok ma a munkám)! Valamint egy ABIT NF7 -ben mükszik duálban, csak hát úgyibár több ram kell bele, így eladnám és vennék helyette egy 1db vagy 2db 512-est!
De azért szólok, hogy a lapot (ABIT NF7) és a ramokat, egyszerre vettem szóval a garilapon nemcsak a memória, hanem az alaplap is rajta van! Szóval csak így tudom adni a garancialapot!
[Szerkesztve] -
Tommer
tag
Eladó a címben említett 2x256MB SAMSUNG RAM. Úgy 2 hónaposak, nem voltak tuningolva és nem is tudom, hogy mit bírnak a ramok! Most duálban mennek alapon! Megnézhető, tesztelhető és elvihető.
Az ár: 2x3500 = 7000 Ft.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Tőzsde és gazdaság
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged