- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
bdav
őstag
érdemes lehet próbálkozni egy via eden (na ebben nem vagyok biztos, az az extra kicsi lap micro ITX vagy miylen szabvány :) ) lappal, nem hiszem hogy veszett drága lenne, és ekkor lehet szemberakni őket. Full méretű lappal a kártyahelyekkel lesz gond sztem, bár talán tudod úgy rakni hogy ne érintkezzen semmi (minden második slotba raksz csak kártyát). Túlmelegedés lehet milyen procikról lenne szó?
2. variáció sztem nem fog összejönni, mert egy elég magas doboz már közel annyi helet foglal, mint káét kisebb egymásra rakva :) -
Pacák
senior tag
Annó volt nálam szakértés céljából egy fekete escom nagytornyos masina (döglött volt az alaplapra forrasztott elem). Most ahhoz próbálok viszonyítani. Alul at lap+ táp, felette nagy üres semmi kilómétereken keresztül. Az at -s főkapcsolóját nehéz lenne áthelyezni, hagynám a fenébe, az atx-es kapcsolókat egyszerűbb lenne utólag felhelyezni valahová. Fúrok a resetnek, bekapcsnak, meg a ledeknek egy-egy lyukat, melegragasztóval rögzítem belülről és csá. :) Ha igazán biztosra kéne mennem, akkor felülre microatx-es lapot építenék, az biztosan elférne, mert így méretek ismerete nélkül nehéz ügy. Amúgy ideális lanparty szerver lenne: alul üzemel a linuxos szerver, a felső részében pedig a játékmasina. :D De bocs az elkanyarodásért.. :P
-
Pacák
senior tag
Én úgy csinálnám, hogy at -s házat használnék, beépíteném az at -s lapot és tápot, aztán az atx -es laphoz kéne egy kihúzható alaplaptartó tepsit szerezni és azzal beépíteni, a tápját meg egyszerűbb áthelyezni, mint az at -sét. Ha nincs tepsi, akkor a régi házból kéne kivenni a hátlap kivezetéseket a portokhoz, esetleg a kártyák kivezetéseit is ki kéne emelni. De nem tudom mid van, így nehéz kicsit, de a fantáziámat beindította a téma. :D
-
Pacák
senior tag
Persze, hogy megoldható. :) Csak előtte az alkatrészeknek keresni kell új helyet. Elsőre végiggondolva nem biztos, hogy elférnek egymás felett az atx lap+táp és az at lap+táp. Lehet, hogy az egyik vagy mindkét tápot át kell helyezni a gép elejébe, de ez úgyis csak a próbáknál derül majd ki. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest