- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
üresben a kártyával majdnem annyit fogyaszt a rendszer, mint anno a 3870el két kijelzővel játék közben, ami egy 110Wos TDPjű kártya volt. pl Crysis és Metro2033 közben throttlingol, tehát leveszi az órajeleit 725re 800ról és gyönyörű csíkot húz 99.5%os terhelésen. hőfokok is stimmelnek. csak mondjuk a Furmarkkal nem szoktam órákat játszani
.
az ACC extremevel mondjuk lehet jobban hajtani.
Shift2 kapcsán nyugodtan írj, irányítást szerintem át kell rakni elitere, és elfogadható. cserébe egyike azon kevés játékoknak, ahol multimonitorral jó helyre esik a hud.
-
szacsee
nagyúr
Szerintem single playhoz jó lenne. (feltéve ha támogatja a 3 monitoros üzemmódot)
Itt egy 7770-es OC teszt full HD-val.
Keress 7770-es PH tesztet, hogy kb százalékban mennyivel jobb teljesítményű, mint a 6770 és ha ez megvan, akkor lehet totózni.
Attól tartok, hogy ebben az ársávban 20-30%-nál nem erősebbek az újabb generációs kártyák, viszont a felbontás különbsége több ennél.... (1440x900 vs. 1920x1080)
VGA-s topikban többet mondanának róla, de sokan eleve elvetik ilyen kártyánál az eyefinity-t, és kapásból 68xx-78xx-es kártyát ajánlanak... valóságban pedig kompromisszumokkal lehet simán vinne jó pár új játékot is. -
proci985
MODERÁTOR
race07 variánsok főleg, illetve shift2. illetve fpsek, pl far cry 2 zseniális három monitoron és szépen is fut. remélem a három is lesz ennyire jó
. bár mostanában kevés időm van játszani, akkor is főleg diablo3, ami meg pont használhatatlan eyefinityvel a GUI miatt sajnos.
játékon belül egyébként egyre inkább olyan érzésem van, hogy igazán szimulátorra remek és fpsre jó megoldás, shift2n szoktam ismerősöknek demonstrálni, hogy mennyire móka.
-
menyus11
tag
Köszi a választ.
A kártya miatt nem aggódom. 6950, de bios kapcsolós, szóval 6970is lehet.
Csak a 19" aggaszt, hogy nem lesz elég.
Még egy kérdés!
Ha 2 monitort meghajtok a dvi kimenetről, egyik dvi->dsub átalakítóval, dp-ról pedig dp->dvi, vagy dp->dsub a jó?
Vagy így bármelyik felállásban működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest