- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantor
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni egy harmadik monitor "beiktatásához".
A videókártya egy HD6970-es(2xDVI,1xHDMI,1xDisplayPort), melyen a fő/játék monitor egy 24"-es 1080p-s Samsung és HDMI-n keresztül csatlakoztatom. A második monitorom (általában stream nézéshez) egy 1360x768-as 19"-es Samsung, mely DVI-D-sub átalakítóval csatlakozik.
Van itthon egy porosodó 22"-es 720p monitor (DVI és D-sub van talán rajta) és szeretném megkérdezni tőletek, hogy megoldható-e ennek is a használata a másik kettő mellett, illetve melyik csatlakozóra/milyen átalakítóval volna érdemes megoldani?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Xantor
tag
válasz
Peathee #1055 üzenetére
Samsung SyncMaster 2494HS. Elsőnek én is placebo-nak tudtam be, meg, hogy hiányzik a jó öreg kábel (
), ezért vártam egy hetet kb., hátha elmúlik.
Egyébként alacsony fényerősségen (19/100) és kontraszton (9/100) használom a monitort évek óta, mert általában hajnali 2-3-ig is fent vagyok és így nem szokott semmi problémám lenni.
-
Xantor
tag
Valaki tapasztalt már olyan problémát, hogy ha HDMI-n keresztül használja a monitort, akkor fáj a szeme, feje, stb.?
Ajánlották itt páran, hogy érdemes leváltani a D-sub-ot, mert sokkal szebb és jobb képminőséget kapok, ezért vettem is egy HDMI kábelt. Naponta átlagosan lenyomok 10+ órát a monitor előtt és mióta HDMI-n használom a monitort, rettentően el kezd fájni a szemem néhány óra gépezés után (kb. egy hetet lenyomtam így). Minden beállítás ugyanaz, mint D-sub esetén volt, nem vagyok szemüveges. Ma visszatettem a régi kis D-sub-ot és a probléma megszűnt. WTF?
-
Xantor
tag
Sziasztok!
Szeretnék két monitort használni egy gépen, de fogalmam sincs, hogy mit, merre, hogyan.
A gépemben egy HD6970-es muzsikál (ha a többi is fontos volna, akkor az adatlapomon ott van) és jelenleg egy SyncMaster 2494HS-t (24", 1920x1080) használok, de elég kevés tud lenni, mert egyszerre 2 Diablo 3-at futtatok, netezek, streamet nézek, TV-zek rajta és itthon punnyad egy Syncmaster E1920 (19", 1366x768), melyet szabadon tudnék használni. A 24"-esen D-Sub, DVI-D, HDMI csatlakozók vannak, jelenleg a D-Sub-ot használom úgy, hogy a VGA végén DVI átalakító van. A 19"-esen csak D-Sub bemenet van, tehát oda mindenképp kell valamilyen átalakító.
Rengeteg kérdésem volna, de a legfontosabb, hogy hogyan tudnám életre kelteni mindkettő monitort egyszerre?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest