- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Aktív témák
-
Lehet, hogy nem voltam elég világos az előző hozzászólásomban, de ott épp azt fejtettem ki, hogy már NINCS meg nekem ez a processzor...
Továbbá minden ajánlat kedvezőbb lenne számomra, mint a tiéd, ugyanis a tiéd
- csak 533-as FSB-vel rendelkezik (valakié 800-as)
- egy az egyben gondolod (más ráfizetne)
- ráadásul Prescott magos (na, ilyet meg aztán senki sem akart adni).
Mint olvashattad, kifejezetten hűvös processzorra lenne szükségem, azt hiszem a Prescott nem felel meg ennek a követelményeknek. Hogy is mondjam csak, pont az ellenkezőjét testesíti meg.
Mert azért nem arról van ám szó, hogy meghülyültem, és egyre kisebbre és kisebbre akartam volna cserélni a processzoromat, míg a végül eljutok a ZX-81-ben lévőhöz...
Szerintem olvass előbb figyelmesen, s csak azután írj. Ez sokat segít a jövőbeli kommunikációid során majd. -
Tisztelt Mindenki!
Nagyon megtisztelő, hogy ilyen sokan jöttek össze a hívó szóra. Sajnos a dolgok nem úgy alakultak, ahogy terveztem.
Tegnap este elkezdtem Windows-t telepíteni. Kb. 6X elGURUlt meditálni a Win telepítés közben. Ezt elunva, ráküldtem egy memtesztet, amit reggel állítottam meg. Addigra már majd' 30X futott le a teszt, több mint 6 millió hibával...
Mivel korábban egy Celeron D procival már felinstalláltam a Win-t, és használgattam is fél napig, egyből arra gondoltam, hogy szar a proci. (Ezt a 2,8-as procit csak 2 napja vettem ugyanis.) Fel is hívtam az eladót, kértem, hogy csináljuk vissza az üzletet. Hajlandó is volt rá, én pedig elmentem, és vettem egy sima, 2,4-es cerkát.
Azonban most jön a meglepetés, ezzel sem ment fel a Win, és a memteszten is elbukott. Azaz mégsem a proci volt a rossz, hanem valahogy mégis a memória lehet a ludas. Holnap viszem vissza a memóriákat, és cserélem ki más típusra.
Reméltem, hogy legalább egyvalakivel jó bizniszt köthetek, de nem így alakult. Elnézést kérek mindenkitől.
Ja, és most már tényleg utálom ezeket a kurv@ PC-ket...!!!Esküszöm, hogy most már csak Mac Mini-t fogok ajánlani mindenkinek, aki arra kér, hogy rakjak össze neki egy gépet... Azzal nem kell csinálni semmit sem.
-
Sajnos látom, hogy Győrben laksz. Illetve nem sajnos, csak jelen esetben. Viszont a procit csere előtt mindenképpen ki kellene próbálnom a gépemben, egyrészről azért is, hogy meg tudjam mutatni az enyém működik, másodszor meg azért, hogy lássam, kellően alacsony-e a hőmérséklet ahhoz, hogy ne üvöltsön a Pundit ventilátora. Azaz részemről értelme is van a cserének.
-
-
-
-
-
Zsupsz!
-
-
-
2,8 GHz-es Northwood magos procit cserélnék (512k cache, FSB 800) pontosan ugyanilyen 2,4-es procira (512k cache, FSB 800), egy az egyben.
Az ok, hogy én egy Asus Punditban szeretném használni, és nem annyira a teljesítmény az érdekes, mint inkább a hőfok.
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Microsoft Excel topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Tesla topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged