- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Lehet, hogy nem voltam elég világos az előző hozzászólásomban, de ott épp azt fejtettem ki, hogy már NINCS meg nekem ez a processzor...
Továbbá minden ajánlat kedvezőbb lenne számomra, mint a tiéd, ugyanis a tiéd
- csak 533-as FSB-vel rendelkezik (valakié 800-as)
- egy az egyben gondolod (más ráfizetne)
- ráadásul Prescott magos (na, ilyet meg aztán senki sem akart adni).
Mint olvashattad, kifejezetten hűvös processzorra lenne szükségem, azt hiszem a Prescott nem felel meg ennek a követelményeknek. Hogy is mondjam csak, pont az ellenkezőjét testesíti meg.
Mert azért nem arról van ám szó, hogy meghülyültem, és egyre kisebbre és kisebbre akartam volna cserélni a processzoromat, míg a végül eljutok a ZX-81-ben lévőhöz...
Szerintem olvass előbb figyelmesen, s csak azután írj. Ez sokat segít a jövőbeli kommunikációid során majd. -
komzs
tag
válasz
Intelligencs #23 üzenetére
Lenne egy p4 2.4 Prescott 1M/533 proci egy az egyben csere Bp-n XI-be vagyok, ha érdekel tel szám az adataimnál
-
Tisztelt Mindenki!
Nagyon megtisztelő, hogy ilyen sokan jöttek össze a hívó szóra. Sajnos a dolgok nem úgy alakultak, ahogy terveztem.
Tegnap este elkezdtem Windows-t telepíteni. Kb. 6X elGURUlt meditálni a Win telepítés közben. Ezt elunva, ráküldtem egy memtesztet, amit reggel állítottam meg. Addigra már majd' 30X futott le a teszt, több mint 6 millió hibával...
Mivel korábban egy Celeron D procival már felinstalláltam a Win-t, és használgattam is fél napig, egyből arra gondoltam, hogy szar a proci. (Ezt a 2,8-as procit csak 2 napja vettem ugyanis.) Fel is hívtam az eladót, kértem, hogy csináljuk vissza az üzletet. Hajlandó is volt rá, én pedig elmentem, és vettem egy sima, 2,4-es cerkát.
Azonban most jön a meglepetés, ezzel sem ment fel a Win, és a memteszten is elbukott. Azaz mégsem a proci volt a rossz, hanem valahogy mégis a memória lehet a ludas. Holnap viszem vissza a memóriákat, és cserélem ki más típusra.
Reméltem, hogy legalább egyvalakivel jó bizniszt köthetek, de nem így alakult. Elnézést kérek mindenkitől.
Ja, és most már tényleg utálom ezeket a kurv@ PC-ket...!!!Esküszöm, hogy most már csak Mac Mini-t fogok ajánlani mindenkinek, aki arra kér, hogy rakjak össze neki egy gépet... Azzal nem kell csinálni semmit sem.
-
válasz
Intelligencs #16 üzenetére
Biztosan nem gondolod meg magad? Az enyém is 533-as.
(Az értékegyeztetés pedig evidens volt.) -
bibimad
senior tag
válasz
Intelligencs #18 üzenetére
Hétfőn fel tudom küldeni a lányommal,ha megfelel,mert megy vissza a koleszba.
-
CsatiZsol
aktív tag
válasz
Intelligencs #15 üzenetére
Az nagyon csúcs lenne, ha eladnád, nagyon várom, hogy jelentkezz telszámom az adataimnál van ha hívsz gyorsabban elérsz.
-
LLKobe
veterán
válasz
Intelligencs #14 üzenetére
Akkor még áll amit telefonon beszéltünk?
-
Sajnos látom, hogy Győrben laksz. Illetve nem sajnos, csak jelen esetben. Viszont a procit csere előtt mindenképpen ki kellene próbálnom a gépemben, egyrészről azért is, hogy meg tudjam mutatni az enyém működik, másodszor meg azért, hogy lássam, kellően alacsony-e a hőmérséklet ahhoz, hogy ne üvöltsön a Pundit ventilátora. Azaz részemről értelme is van a cserének.
-
pegazus
senior tag
válasz
Intelligencs #1 üzenetére
2,6-os nem érdekel?
barbone pc-ben van és egy zalman 7000 alcu viszi passzívan. -
-
-
-
bibimad
senior tag
válasz
Intelligencs #5 üzenetére
Rendben.
-
CsatiZsol
aktív tag
válasz
Intelligencs #9 üzenetére
Ez az ár nagyon szimpatikus. Tehát, ha eladod akkor ennyiért elvinném a procit.
-
LLKobe
veterán
válasz
Intelligencs #9 üzenetére
Hy!
Egy ilyen érdekelne?
Mióta megvan így megy betonstabilan:
HT ugyan nincs benne, de így húzva szinte sos megy 40 fok közelébe alap hűtővel, és ráfizetnék a 2.8-asra. -
-
otomika
csendes tag
hello,
a haveromnak pont ilyenje van, biztos belemegy. (ugye mindegyik 800-as HT-s?)
Add meg a számod! ( Én is 11k-ben lakom.) -
CsatiZsol
aktív tag
El nem adod külön a procit?
-
Zsupsz!
-
-
-
bibimad
senior tag
válasz
Intelligencs #1 üzenetére
2,4 512/533-as van.
-
Szia.
Esetleg egy 2,8-as szintén northwood 512/533 nem érdekel cserébe?
Már ez is jóval kevésbé melegszik mint a 800-as és mégis csak 2,8-as. -
2,8 GHz-es Northwood magos procit cserélnék (512k cache, FSB 800) pontosan ugyanilyen 2,4-es procira (512k cache, FSB 800), egy az egyben.
Az ok, hogy én egy Asus Punditban szeretném használni, és nem annyira a teljesítmény az érdekes, mint inkább a hőfok.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest