- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
Tisztelt Mindenki!
Nagyon megtisztelő, hogy ilyen sokan jöttek össze a hívó szóra. Sajnos a dolgok nem úgy alakultak, ahogy terveztem.
Tegnap este elkezdtem Windows-t telepíteni. Kb. 6X elGURUlt meditálni a Win telepítés közben. Ezt elunva, ráküldtem egy memtesztet, amit reggel állítottam meg. Addigra már majd' 30X futott le a teszt, több mint 6 millió hibával...
Mivel korábban egy Celeron D procival már felinstalláltam a Win-t, és használgattam is fél napig, egyből arra gondoltam, hogy szar a proci. (Ezt a 2,8-as procit csak 2 napja vettem ugyanis.) Fel is hívtam az eladót, kértem, hogy csináljuk vissza az üzletet. Hajlandó is volt rá, én pedig elmentem, és vettem egy sima, 2,4-es cerkát.
Azonban most jön a meglepetés, ezzel sem ment fel a Win, és a memteszten is elbukott. Azaz mégsem a proci volt a rossz, hanem valahogy mégis a memória lehet a ludas. Holnap viszem vissza a memóriákat, és cserélem ki más típusra.
Reméltem, hogy legalább egyvalakivel jó bizniszt köthetek, de nem így alakult. Elnézést kérek mindenkitől.
Ja, és most már tényleg utálom ezeket a kurv@ PC-ket...!!!Esküszöm, hogy most már csak Mac Mini-t fogok ajánlani mindenkinek, aki arra kér, hogy rakjak össze neki egy gépet... Azzal nem kell csinálni semmit sem.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest