Hirdetés
- Tractive Dog 4 - a legjobb barátom
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
Aktív témák
-
Tisztelt Mindenki!
Nagyon megtisztelő, hogy ilyen sokan jöttek össze a hívó szóra. Sajnos a dolgok nem úgy alakultak, ahogy terveztem.
Tegnap este elkezdtem Windows-t telepíteni. Kb. 6X elGURUlt meditálni a Win telepítés közben. Ezt elunva, ráküldtem egy memtesztet, amit reggel állítottam meg. Addigra már majd' 30X futott le a teszt, több mint 6 millió hibával...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mivel korábban egy Celeron D procival már felinstalláltam a Win-t, és használgattam is fél napig, egyből arra gondoltam, hogy szar a proci. (Ezt a 2,8-as procit csak 2 napja vettem ugyanis.) Fel is hívtam az eladót, kértem, hogy csináljuk vissza az üzletet. Hajlandó is volt rá, én pedig elmentem, és vettem egy sima, 2,4-es cerkát.
Azonban most jön a meglepetés, ezzel sem ment fel a Win, és a memteszten is elbukott. Azaz mégsem a proci volt a rossz, hanem valahogy mégis a memória lehet a ludas. Holnap viszem vissza a memóriákat, és cserélem ki más típusra.
Reméltem, hogy legalább egyvalakivel jó bizniszt köthetek, de nem így alakult. Elnézést kérek mindenkitől.
Ja, és most már tényleg utálom ezeket a kurv@ PC-ket...!!!
Esküszöm, hogy most már csak Mac Mini-t fogok ajánlani mindenkinek, aki arra kér, hogy rakjak össze neki egy gépet... Azzal nem kell csinálni semmit sem. 
Aktív témák
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 8/256 FHD
- LG UltraGear 27GX704A-B - Kicsomagolt monitor (2025 dec)
- LG UltraGear 32GQ950-B - Használt Monitor (2024)
- Eladó Laptop üzletből+GARANCIA 10 magos nagyon erős laptop olcsón azonnal vihető
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Esküszöm, hogy most már csak Mac Mini-t fogok ajánlani mindenkinek, aki arra kér, hogy rakjak össze neki egy gépet... Azzal nem kell csinálni semmit sem.