- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
gézu
őstag
Nem szoptam, csak 1 évig volt cerkám,2.5Ghz-en hajtottam,agyonteszteltem
és az eredmény az volt hogy kb az XP1.6 -al egyenértékű.
Természetesen -kedves barátom- a nem cache igényes alkalmazásoknál
a cerka egyenértékű az azonos órajelú P4-el pl. zip tömörítés vagy
szintetikus tesztek,de játékokban meg multimédiás alkalmazásokban
nagyon lemarad tőle. -
iC
tag
Van bent HT, ez egy 3.0GHz ''EE'' Northwood, itt vettem a PH-n, elég jó árért.
Nem igazi EE, csak úgy néz ki az alja. Ezért nevezték el valakik EE magosnak. Általában jobban húzható, mint a ''mezei'' Northwood.
3600ot megy jelenleg (240FSB,960QPB), de még nagyon új, nem volt időm rendesen tesztelni.
Hiper Threading technológiával rendelkező procik több szál együttes futtatására képesek. Ez programozástechnikai kérdés, olyan programokat amik több szálat használnak gyorsabban tudnak futni. Ilyen programok nem nagyon léteznek. Valamivel gyorsabb olyan esetekben is amikor több egyszálas program fut egyszerre.
Kicsit macerás a nitrogénhűtés... vizen már gondolkodtam, de túl drága, kényes, nehéz. -
iC
tag
Hello
Celeronban nincs HT, abban biztos lehetsz. Jelenleg csak a 800as (QPB) P4ekben van.
2,6os Celeront nekem 3,120 ig sikerult húznom, igaz feszemeléssel (1,625V) és Zalman CNPS7000A-AlCu-val, Abit IC7-G-ben. Ezt 120as fsbvel értem el, a memóriák sebességét 4/3-as szorzóval, így 160on (320DDR) mentek a 200as (400DDR) ramok.
A gép stabil volt, egész jó teljesítményt nyújtott. Pénteken lecseréltem egy P4re, hááát, játékokban, tesztekben valamivel gyorsabb, de mindennapi windowsozásban nem vehető észre semmi különbség. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha sikerül felhúznod a procidat, még jó ideig elegendő teljesítményt fog nyújtani. A Celeronok nem olyan gyengék, mint ahogy beállítják egyesek. Ezt üzenem a Celeron fikázóknak. Celeron tuningolva a best buy és a cache nem minden.
FX5200 tényleg gyenge, viszont igen jó árért vetted.
Sok szerencsét a tuninghoz! -
Viktor77
titán
Bírni birja, de inkább csak nem hivatalosan, mivel a 845-ös chipset nem támogatja a 400-as ramokat.
Amúgy duplán rossz lapot vettél.
Mivel ugye 845-ös, nem kezeli hivatalosan a ramjaidat, viszont nem tehetsz bele 200-as procit mivel azt sem kezeli, csak félhivatalosan. Szal vagy megy, vagy nem megy.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest