Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Radeon_5

    aktív tag

    Na itt az en kerdesem, probalom osszefoglalni a szituaciot amennyire csak tudom. Tudom, olvassak vissza (meg is tettem eleg sokat), de mindenki szituacioja alapvetoen egyedi, igy mindenkinek mast lehet talan ajanlani, ezert van a forum nem? :)

    Alapvetoen elektronikus, (neha egyeb, fokent 1-2 rock) zene hallgatasara mit ajanlanatok a 30-50e kategoriabol? Fokent osszetettebb IDM, DnB, es erdekesebb alter dolgokat hallgatok, meg eleg sok chillt es ambientet is. Ha fontos, mutatok linkeket a jellemzo zenekbol, youtube-rol egyelore, mi masrol :D

    Szoval foleg basszus-orientalt dolgokat, de nem akarom lebontani a haztetot, szoljon frankon de pontosan, ugyhogy raszannek a ratyi 10e Ft-os csipogoknal nagyobb osszeget is emiatt. Es fontos a tobbi tartomany is, zenere viszonylag igenyes vagyok (meg ha nem is szakmabeli nyilvan), es hajlando fejlodesre :)
    Nem tudom a studio monitorok mennyire elegitenenek ki, nem is az ar, hanem a hangkep miatt, emiatt persze elmegyek hallgatozni 1-2 boltba a kovetkezo hetekben, megtoltott pendive-al :) Vagy egyaltalan letezik ajanlott 2.1 erre a celra, mondjuk 50k-ig? Elegge lehuzzatok itt a 2.1-eket :D Logitech Z4 meg amit dicsertek tobben, bar azt is biztos 'leolcsozzatok' :) meg mar beszerezni is nehez, bar hasznaltan akad.

    Ja es PCrol (notebook inkabb) menne a moka, beszereznek egy hasznalhatobb kulso hangkelto eszkozt is akkor mar nyilvan, mondjuk 10k-ig mit tudnatok ajanlani ehhez a kombohoz?
    Esetleg meg kabel tippek is johetnek ha szukseg lehet ra.

    Amiket eddig kinezegettem (meg nem hallgattam egyiket sem):
    - Edifier 1600 / 1900
    - Microlab Solo 6c
    - KRK Rokit 5 / 6
    - Prodipe Pro 5

    Tudom jon majd a meggyozes hogy menjek akkor mar fel meg par tizest, amit esetleg meg meg is tennek ha nagyon meggyoz valamelyik elo meghallgatas utan, de azert persze van egy hatar. Meg mondjuk ha nagyon jol megneztem magamnak valamelyiket, valszeg ugyis kulfoldrol rendelnem, olcsobban mint amennyiert itthon kaphato.

    Mas: A Microlab Solo 6c tenyleg elfelejti minden ki-be kapcsolas utan a magas es mely beallitott szintjeit (es a hangerot is?)? :D

    [ Szerkesztve ]

    Son of a Bit

Új hozzászólás Aktív témák