- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minimoa
tag
válasz
Great_Muta #40474 üzenetére
és mennyire van a hangfal a faltól? (a hátsó bass reflex nyílás miatt kérdezem)
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Great_Muta #40474 üzenetére
Nekem is olyan 13 négyzetméter lehet a szobám
-
Bodz
nagyúr
válasz
Great_Muta #39883 üzenetére
Wavedream.
Amúgy pl. ez olcsón igen jó. -
válasz
Great_Muta #39883 üzenetére
Benchmark DAC3 HGC Állítólag egész jó.
Najó, befejeztem.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Great_Muta #39879 üzenetére
Felesleges, nem lenne jobb. A Z cseréje hozhat előrelépést.
-
Zoley3
tag
válasz
Great_Muta #39397 üzenetére
Akkor biztos műszak elején ragasztották fel, és még nem remegett a kis kínai keze
Elvileg, Peter Larsen a ModeCom akusztikai mérnökének a matricája, autogramja...
-
egyedülülő
őstag
válasz
Great_Muta #39319 üzenetére
Az lehet, de most nem tervezek erősítőt sem mást venni, csak a hangfal a lényeg. Erősítő nélkül is szeretném ha jól szólna.Átmenetileg még pár hónapig a gépem a nappalinkban van ami kb 50nm, aztán ha elkészül a dolgozó szobám akkor átköltözik oda az meg kb 15 nm maximum. Az talán nem is olyan fontos a lényeg, hogy egy asztalon lenne ami elég nagy, de akkor is közel lenne hozzám. Lehet, hogy a 7C oda már overkill.
-
harry
veterán
válasz
Great_Muta #16700 üzenetére
Ha legalább azonos minőségben van elkészítve, akkor egy jól tervezett, lényegében céleszközzel valóban jobb eredményt lehet elérni, gondolom, ezért lett kitalálva. Csak sok olcsóbb cuccnál ezzel nem foglalkoznak, rámennek arra, amit sokan megszoktak már és nem zavaró nekik, hogy legyen mély, aztán ennyi, és lehet tényleg "soknak" fog tűnni, de ez nem jelent minőség téren semmit. Illetve ott a többi tartomány, amit ennek fényében hajlamosak elhanyagolni.
Most volta alkalmam MS40-et hallgatni hosszabban, eleinte egész fura volt. Vagyis, én is mást szoktam meg. Jövőhét végén majd összehasonlítom egymás mellett a 1255a-val.
-
harry
veterán
válasz
Great_Muta #16694 üzenetére
Fontos dolog: nem általánosságban az Edifier vagy Genius vagy Modecom az ajánlott, hanem mindegyikből bizonyos típusok. Mindenki gyárt gagyit is...
-
kadet93
tag
válasz
Great_Muta #16694 üzenetére
úgyis r1900, r1600at fognak ajánlani vagy modecomot +hangkártyát. itt az mindenki istene. szerintem gyűjts még egy c3-ra. Azzal tuti nem jársz rosszul
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest