- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe979
aktív tag
válasz
Citroware #56056 üzenetére
Ez ilyen, de válaszd bármelyiket jól fogsz vele járni, megkapod azt amire költesz . Minőségi lesz a cucc, a kidolgozása valamint a szolgáltatás. lezsoval egyetértek , ha teheted , akkor a 3000 pro vedd meg, tudjuk , hogyan megy ez , ennyire futja , ennyivel többe van futja rá blábláblá
-
válasz
Citroware #56054 üzenetére
Nézd, nem véletlenül nem válaszoltam eddig a HD58X vs Hangfal kérdésedre. Számomra nem összehasonlítható a fejes vs. hangfal, mivel két teljesen külön világot képviselnek. Fejessel soha nem lesz olyan tered mint hangfallal, ez sima fizika, és innentől bukik számomra minden összehasonlítás sajnos.
-
válasz
Citroware #56049 üzenetére
S3000 miért nem játszik? Mármint ha csak 160e vs 190e az árkülönbség. Amellett van még az, hogy a két hangfal között nem kell kábel, de nyilván mindkettőt meg kell tápolni.
Alternatíva lenne valamilyen stúdió monitor + valami okos DAC. De utóbbiból nem tudom mennyiért kapsz jót, ami tud mindent.
-
-
válasz
Citroware #56049 üzenetére
Fél éve használok s2000 mkiii-at. Simán megvenném újra, nagyon elégedett vagyok a hangjával, mind zenére, mjnd filmre remek egy 30-pár nm nappaliban. Vannak hibái, de a hangja sztem pazar.
Szerintem aptx << aptx HD <= LDAC, én ragaszkodom az LDAC-hoz, úgy használom. Digitálisan érdemes mindenképpen meghajtani. -
válasz
Citroware #56040 üzenetére
S3000 és nem lesz gondod a méllyel. Mert az már 6.5", nem 5.5". Az S360DB egy kategóriával gyengébb ezeknél, én azt semmiképp sem venném. Habár az lehet még mélyebbre megy, de 40 Hz alá az se nagyon, szóval az autós külön mélynyomós yopeacemothafaka élményt az S360 se fogja teljesen hozni. Arra többet kéne költeni.
szerk: eddig 160e volt a S2000 és 190e az S3000, de sajnos utóbbi ára megint elszállt, most 245e. Szóval várni kell kicsit hogy visszaálljon.
-
tibbike01
őstag
-
keménygödör
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest